Kingsman: Zlatý kruh

76%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
M. McHart
M. McHart
83 bodů
8.5
Opět skvělá akční komedie (stejně jako jednička zase není americká), potěší opět duši a smysly. Je to také skoro stejně dokonalý film jako předchozí.
mac chocolate
47 bodů
10
Nemohu říct, že by druhý díl vyloženě zklamal, nicméně, první díl asi svým prvenstvím byl mnohem napínavější a záživnější, nicméně i tak Kingsman: Zlatý kruh patří jednoznačně mezi jedny z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl. A navazuje podobnou atmosférou na díl první
batmann
43 bodů
7
Jediné velké plus tohoto filmu jsou herci, kteří si svoje role užívají do puntíku. Plus Elton John, který na podobnou zkušenost patrně do smrti nezapomene. Po shlédnutí jsem si říkal, že kdyby se film zkrátil tak o půl hodiny a některé scény by se vypilovaly, mohl to být vzorový nástupce originální jedničky. Třeba Marka Stronga, jak mám rád, tak určité momenty v závěru filmu byly na poblití. Nechci spoilerovat, ale ten jeden konkrétní moment mě doslova nasral a kdybych byl Spáčilová, pravděpodobně v tu chvíli odcházím ze sálu. Já ale Spáčilová nejsem a tak jsem film v poklidu duše dokoukal.
crystal
20 bodů
8
Začne to hodně zostra a přiznám se, že mi to úplně nesedělo. Přišlo mi to rozpačité a malinko debilní. Ale cca od toho Glastonbury mě to začalo zase bavit a když se Colinu Firthovi vrátila paměť, byl jsem stejně přikovanej, jak u prvního dílu. Jeho postava je pro tuhle značku klíčová. Julianne Moore se snaží seč může, ale na dokonalého záporáka z jedničky nedosáhne. Mnohem víc než ona mě bavil americkej prezident, když se jí gebil jak je blbá. Mno a akční finále bylo perfektní.