Maigret a případ mrtvého muže

67%
Maigret a případ mrtvého muže
Plakát traileru

Komisař Maigret řeší případ tajemného mrtvého muže. Vyšetřování se protne se sérií brutálních loupežných vražd... Rowan Atkinson, který se celosvětově proslavil jako věčný popleta Mr. Bean, si pro změnu zahrál slavného detektivního vyšetřovatele inspektora Maigreta. V příběhu z Paříže 50. let vyšetřuje vraždu hazardního hráče napojeného na brutální gang z Československa. Díky Rowanu Atkinsonovi v hlavní roli a řadě výtečných herců v rolích vedlejších je Maigret a případ mrtvého muže detektivkou, kterou musíte vidět. (TV Prima)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kladení pasti mi sedlo rozhodně víc. Tohle lovení ruských (českých) feťáků nebylo zas tak napínavé a přišlo mi to takové lehce ospalé. Jako krimi na popracovní večer ale ok.
avenis
avenis
8 145 bodů
10
Britské detektivky všeho druhu jsou prostě absolutně perfektní!!! Rowan Atkinson dokázal svou kamennou tváří a dokonalým herectvím, že neuvíznul ve škatulce Mistra Beana. (10.1.2017)
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Jak vidno, Atkinson zvládne víc než jen komediální role. Paříž padesátých let a její atmosféra - skvělá dobová krimi, skvěle zahraná. Takhle by měl opravdu správný dobový seriál vypadat. Nevím, zda by se ČT při své nabubřelosti dokázala poučit.

Dodatečné informace

Původní název:
Maigret's Dead Man (více)
  • Velká Británie Maigret a případ mrtvého muže
  • Velká Británie Maigret's Dead Man
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění