Správní chlapi

77%

Komentáře a recenze 56

Dle počtu bodů
kapibara
kapibara
198 bodů
9
Hrajou tam miláčci - Crowe a Gosling. Takže jsem se těšila jako malá a dostala jsem to, co jsem chtěla. Hláškující frajery. Hutnou akci a děj jak z pornofilmu. Ačkoliv jsem občas musela uhýbat pohledem, tak věřím, že z tohoto filmu se jednou stane oblíbený film na dlouhé večery, i když mu do PF pořád něco chybí.
Michal Kvak
Michal Kvak
102 bodů
10
Mazec, nejlepší film poslední doby tohoto typu, očekávám, že se stane kultem, lepší dvojku sem neviděl od BS a TH. Nářez, děte do kina, bavil jsem se od začátku do konce. Nemáme co vytknout a myslím, že i zbytek osazenstva kina. Navíc jsem film viděl za luxusních 40 Kč:) v rámci kino akce. Shane Black dokazuje, že umí, umí, umí. Těším se jak malej na další jeho filmy.
Zucie
75 bodů
9
Takhle dobře už jsem se dlouho u žádného filmu nebavila! Skvěle zahrané, skvěle napsané. Nicméně zůstává otázka, zda kouzlo filmu neodezní po prvním shlédnutí? Tvůrci hodně staví na překvapivých vyústěních situačních gagů a jakmile divák znovu nebude překvapen...?
xpavelo
69 bodů
9
Luxusní film s trefným hereckým obsazením (od dob Gladiátora na Crowea nedám dopustit), nezapomenutelnými hláškami a melodickým soundtrackem, zasazený do sedmdesátých let minulého století. Celý film má svěží tempo díky režii Shanea Blacka. Rychle sem s dalším pokračováním ! :)
trckova
trckova
63 bodů
8.5
Film mě překvapil, čekala jsem akční krimi thriller, ale velké plus, že to byla zároveň komedie. Málokdy se v kině poslední dobou nahlas zasměji, ale tentokrát se tvůrcům podařilo vyvolat smích hned několikrát. Super hlášky, dobré obsazení, Russell Crowe stárne s námi, ale stále boduje, Ryan Gosling je pořád stejně odzbrojující a pro mne tak akorát "roztomilý" a přesto chlap. Čekala jsem, kdy se objeví Kim Basinger, nakonec asi jediná zklamala, nějak mi v roli neseděla, dlouho jsem ji ve filmu neviděla, možná ji mám příliš zaškatulkovanou, ale jinak film lze jen doporučit, dobře jsem se bavila, klidně se dá vidět vícekrát.
Anett092
43 bodů
8.5
Správní chlapi mne velmi mile překvapili. Hned od začátku byl děj svižný. Duo Golsing a Crowe je vynikající a výborně se doplňují. Jejich podání veškeré akce a veškerých hlášek je fenomenální. :) Musím říct, že Shane Black zase ukázal, že jeho díla jsou bezkonkurenční. Určitě se tento film dostal na seznam mých oblíbených komedií.