Pračlověk

59%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Na Pračlověka jsem se velmi těšil. Mám rád Parkovu tvorbu a animaci jeho snímků přímo miluji. Hned na začátek přiznávám,že je Pračlověk jeho nejslabším počinem,ale na druhou stranu se stále jedná o zábavný snímek ve kterém není nouze o zábavné scény (bohužel jich není tolik kolik bych si přál) a zajímavé postavy. Příběh je zábavný a těch 90 minut vcelku rychle uteklo. Závěrečný fotbalový zápas je asi nejpovedenější z celého snímku a nechybí v něm spoustu narážek na současnou tvář fotbalu. Ve zkratce - Mám rád Parka,mám rád fotbal a proto i mírně nadhodnotím a dávám 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Neviděl jsem posledních 10 minut, ale do té doby jen spousta spousta nápadů, boužel v ne moc vtipném animáku. Tahle Parkovina se prostě nepovedla.
sabule
14 227 bodů
6
Po dlouhé době zase jeden animák,na který mohou koukat všechny věkové kategorie a není to ve stylu"jen pro malé natěšené diváky".Nápad na to ,jak vznikl fotbal a to již v pravěku,je dost originální a zábavný a divák si užije kupu srandy,ale je to trochu zdlouhavé a kratší verze by diváka jistě uspokojila.
Hoptimista
Hoptimista
800 bodů
6
Animačně Ovečka Shawn. Jinak s pračlověkem to nic společného nemá a historické fakty v potaz brát nelze. Dospělý to vnímá jako infantilní nesmysl, dítě si to užívá a vzhledem k tomu, že je to pohádka, je to zasloužených 3/5.
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
4
Přesto, že je Parkova tvorba tak oblíbená, mně se opravdu nelíbí. Animace mi přijde primitivní, příběh příliš nudný a absolutně neodpovídající úspěšnému roku 2018. Jisto jistě vím, že už ho vidět nechci. Možná měl snímek působit i jako vzdělávací, ale pro mne tedy ne.