Recenze Partička

65%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
2.5
Samotní herci jsou mi sympatičtí,ale v tomto pořadu se ne ně nemůžu ani dívat. Celé mi to přijde trapné a jejich improvizace je na začátečnické úrovni. Hlavně to co předvádí Michal Suchánek je vážně k pláči. Vždyť on není schopný 5 vteřin fungovat,aniž by se nezačal smát. V tele tele a MR. GS mě celkem ještě bavili,ale Partička mne zcela minula.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
6
Něco se povede, něco ne.. je to improvizace, i když o tom, že je to 100% improvizace silně pochybuji. Někdy je směšný Suchánek jen tím, že je.. u ostatních je to jen v případě, že se jim opravdu povede nějaká hláška. Ale jo.. někdy se na kousek podívám, ale málokdy vydržím více, jak dvě "scénky".
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
O něco poslabší než slovenská verze. Někteří prostě neumí. Ale dvojka Suchánek vs Genzer a jejich humor to vyrovnávají do zábavné roviny. Super zábava.
squirrelpool
squirrelpool
7 026 bodů
5
Za mě 50% procent. Ne snad, že by to bylo průměrné. Ale nějak se nemůžu rozhodnout. Byla doba kdy jsem to nemohl ani cítit, potom nastalo období kdy jsem z toho byl úplně vyřízený. Teď to zase nemůžu vystát. Ono to totiž baví hlavně tím jak to všichni vořou. Hlavně dvojice Mr.GS, ale Mr.G aspoň snese když si z něj někdo dělá srandu. Možná to mělo tak velký úspěch, protože nic podobného u nás momentálně neexistuje. Jinak pokud jde o úroveň improvizace tak pánové Kaiser/Lábus by celou partičku doslova rozsekali a ani by se u toho nezadýchali (viz Tlučhořovi).
Will_X
Will_X
2 873 bodů
2
Úpřímně nechápu, co natom většina lidí vidí.. Pár dílů jsem shlédl, ale že bych se u toho tzv. "řezal" smíchy to ani náhodou! Nějaká hra-scénka se sem tam povede, ale jinak mi to přijde "nemastné a neslané". Nepopírám to, že jsem se párkrát uchechtl, ale to bylo tak vše. 25%
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Originální, vtipné, povedené, skvělé, prostě nejlepší! Vždy když mám špatnou náladu a pustím si Partičku je mi mnohem líp. Zapomenu na strasti celého dne a nechávám se vtáhnout do děje. Herci předvádějí výbornou improvizaci. Pánové, já před vámi smekám!
Mardy
Mardy
2 609 bodů
8
Myslím že Partička je svěží vítr tuzemské televizní zábavy. Já osobně se snažím sledovat všechny díly, případně si je zhlédnout na netu a myslím že pánům se poměrně dobře daří držel laťku a vtipnost stále na slušné úrovni. Je pravda že někdy je to trapné či nelogické, ale když máte pár vteřin na to něco vymyslet, je to těžké. Pánové jsou všichni do jednoho výborní. Mě nejvíce zaujaly Igor Chmela a Ondra Sokol. Uvažoval jsem o absolutním hodnocení, ale slabší pasáže a to že čas je jen půl hodiny uděluji 4*. A moc rád bych se jednou takovéhle šou někdy zúčastnil jako účinkující. :-D
mattesak
1 205 bodů
8
Genzera moc nemusím. Je to takovej trouba. Ale jinak mám tenhle pořad rád. Asi nezábavnější, co lze v naší TV zahlédnout.
Dubínka
577 bodů
7
Poměrně povedený a originální komediální pořad. Bohužel dost záleží na dílu, protože kvalita jednotlivých dílů je dost různorodá. Ze začátku se mi to celé zdálo vtipnější a čím novější díl tím více je Partička komediálně vyčerpanější. Většinou se však Partičce aspon několik scének podaří a její tým se vzájemně skvěle doplnuje. Jeden z těch lepších Českých pořadů, který si určitě zaslouží aspon 4*. 70%.
Ku
481 bodů
0
Hrůza