Partička

67%
Partička
Plakát traileru

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (oficiální text distributora)



Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Samotní herci jsou mi sympatičtí,ale v tomto pořadu se ne ně nemůžu ani dívat. Celé mi to přijde trapné a jejich improvizace je na začátečnické úrovni. Hlavně to co předvádí Michal Suchánek je vážně k pláči. Vždyť on není schopný 5 vteřin fungovat,aniž by se nezačal smát. V tele tele a MR. GS mě celkem ještě bavili,ale Partička mne zcela minula.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6
Něco se povede, něco ne.. je to improvizace, i když o tom, že je to 100% improvizace silně pochybuji. Někdy je směšný Suchánek jen tím, že je.. u ostatních je to jen v případě, že se jim opravdu povede nějaká hláška. Ale jo.. někdy se na kousek podívám, ale málokdy vydržím více, jak dvě "scénky".
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
O něco poslabší než slovenská verze. Někteří prostě neumí. Ale dvojka Suchánek vs Genzer a jejich humor to vyrovnávají do zábavné roviny. Super zábava.

Dodatečné informace

Původní název:
Partička (více)
  • Česká republika Partička
Premiéra v ČR:
29. 11. 2023
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch