Vinyl

76%
Vinyl
Plakát traileru

New York 70. let a zrod divoké rockové a punkové scény. Drogy, alkohol, sex a hudba v dramatickém příběhu hudebního producenta servírují Martin Scorsese a Mick Jagger.





Recenze: Vinyl

Kinobox.cz
75%

Nekorektní humor, cynismus, ego, které viditelně předchází svého nositele. Vinyl je zábavný, nekompromisní a v intencích seriálu, vysílaného na kabelovce po celém světě, také hodnověrný. Pilot nabízí hned několik památných scén (nebudu spoilerovat a kazit zážitek).


xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Hodnotím jen pilot, na kterém oceňuju, že je funkční jako film. Možná byl trochu problém, že byl funkční tak moc, že mě to nepřimělo dívat se na zbytek seriálu. Každopádně to vypadalo na takovou zábavnou hudební konzervativně rebelskou podívanou, jakou od HBO čekám.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Cannavale je stejně dobrý jako v S3 BE a dost tím kompenzuje fakt, že před kamerou po dlouhé době chybí nějaké to "větší" jméno, které tyhle HBO seriály obvykle táhne. Pár dílů slabších (hlavně Martyho pilot), pár zase naprosto geniálních. No a dobový soundtrack je smozřejmě libůstka. S 01 - 4/5
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Příjemně retro. V 70. letech byl v hudebním průmysl bordel a tenhle seriál to pěkně ukazuje. Bobby Canavale mi tu navíc (asi poprvé) byl hrozně sympatický.

Dodatečné informace

Původní název:
Vinyl (více)
  • USA Vinyl
  • USA Bakelit
  • USA Vinil
  • USA Vinilas
  • USA Вiнiл
  • USA Винил
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění