Padesát odstínů černé

36%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Od dob Bláznivé střely a Žhavých výstřelů se tvář parodických filmů změnila k nepoznání a mě nezbylo nic jiného než to akceptovat,protože je mi tenhle žánr hodně blízky. Mnoho snímku mi svou nízkou kvalitou sice zkazilo dojem a proto ke každému filmu s označením PARODIE přistupuji s opatrností. Od padesáti odstínu černé jsem očekával šílenou ptákovinu,která k fekálnostem bude mít blízko,takže jsem byl s výsledkem celkem spokojený. Spousta scén mi vehnalo i slzy do očí jak jsem se bavil,takže jsem spokojený.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Jako komedie mi to připadalo jakési suché a vtip bez šmrncu. Čekal jsem humor alá Scary Movie, ale byl jsem ošizen.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
2
Bylo opravdu obtížné se na tuhle sračku koukat a to mám rád "Pár Nenormálních Aktivit" s hroumadou dobrých hlášek a negerskym humorem. Tohle je přehnaná kravina která nebaví, ale nudí. Trapnější píčovinu jsem dlouho neviděl....ehhhh - Musim si rychle pustil Lidskou Stonožku 3 na spravení chuti
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Nevím co je větší ostuda, jestli je parodie lepší film než originál :D protože tohle se opravdu s originálem střídá jak na houpačce co se kvality týče.
roque
roque
2 923 bodů
0.5
Děsná
  • herci
  • většina není vůbec vtipná
  • blbost
  • totální ztráta času
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
0.5
Jelikož mám docela ráda dobré parodie na známé filmy, tak jsem si řekla, že se podívám i na tuto. Jelikož jsem Padesát odstínů šedi viděla, tak můžu i porovnávat. Ale musím říct, že tohle se tedy vůbec nepovedlo.
  • herecké výkony
  • vůbec není vtipné
  • spíš trapné
Evah
Evah
2 128 bodů
3
Toto se moc nepovedlo, byla jsem na tom v kině v době jeho uvedení a vůbec jsem se bohužel nepobavila, toto mi přišlo jen nechutné, prakticky na styl Eddieho Murphyho a jeho zamilovaného učitele.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
3
Miluju parodie filmů ale tohle se hrubě nepovedlo
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
4.5
Parodie mám vlastně rád a těch novějších jsem viděl většinu, abych tak řekl nebo zkrátka celkem dost. Od Leslie Nielsena se tento podžánr počínaje prvním Scary movie posunul někam úplně jinam a hodně lidem to zkrátka je proti srsti. Sází se na ten nejjednodušší humor, jaký je možné předvést a pokud člověk nechce takzvaně vypnout mozek a ideálně vzít s sebou pár podnapilých kámošů, či se zkrátka patřičně naladit, trailer jasně ukáže, že by měl tento kousek a jemu podobné, vynechat. Já se bavil vesměs dobře..po nějaké době jsem chtěl dokonce napálit 4 hvězdy, ale na to je hlavně závěr příliš infantilní a místy nudné. A bezpochyby nebetyčně hloupé. Hangover Games ale dokazují, že může být hůř. A uvedení do českých kin naznačuje, že můžete být v kině zachráněni od českých pecek jako Lída Baarová nebo Decibely lásky. Takže vlastně fajn