By Way of Helena

56%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Klajnik
Klajnik
8 627 bodů
4
První tajemná polovina mě bavila a asi je to to nejzajímavější na tom filmu. Druhá polovina je takovej ten dojezd s nějakou tou akcí. Člověk se z toho filmu na prdel neposadí, ale jako odpočinkovej klidnějsí a přirozenej western to ujde. Přiznávám, že lepší scèlénář a režie by mohla film povznést na vyšší level, ale mě ten Duel uspokojil přesně tak, jak jsem očekával a já očekával průměr. Dostal jsem o trochu víc.
Jamie76
Jamie76
4 286 bodů
6
Zvláštní film, kde si Woody Harrelson střihla roli naprostého kreténa a šlo mu do opravdu dobře. Poprvé jsem musel přiznat že jsem Liama Hemswortha předčasně podceňoval a odsuzoval.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
7
Tento film je celkem zajímavý pohled na to jak si některé skupiny lidí myslí, že jsou pyramidě živých bytostí úplně nejvýše a že si mohou s ostatními živými bytostmi dělat co chtějí. A zaobalují svou chamtivost do božího roucha. Kouzelník Woody proti mladšímu Thorovi je dobrý westernový počin
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
5.5
Woodyho já mám velmi rada a poslední dobou som si oblíbila aj bratrou Hemswortovcov. Woody tady hraje v podstatě poloboha ktorý može všetko a nič něja sveté aj kde si myslí že on je nasvetejši. A pak prijde Liam který mu nakope prdel a odkáčí s náhradou po své manželce ktoru mu Woody ukradol
hrona
615 bodů
7
Milý fando westernového žánru, pokud zvolíš tento film, něco zažiješ. Krom dvou sympaťáků hlavních hrdinů a hrdinky, zažiješ necelé dvě hodiny opravdu nevšedního zážitku. V první polovině filmu a to prosím doslova tě film totálně ukolíbá. Drama střídá drama, věčné tlachání a jakýsi pokus o ztvárnění možného i nemožného filmového umění, hraničící s artem. Do toho všeho film obsahuje neskutečně na western nudnou hudební vložku, která při puštění filmu v nočních hodinách spolehlivě přinutí sledovače zavřít oči a nechtít je již více otevřít. Suma sumárum lepší béčko. Ovšem pak přijde na řadu druhá půlka, odhalení záporáka Woodyho a jeho rasistických sklonů a jde se do akce. V tu chvíli se dostávají na řadu kolty a opakovačky a o akci přestane být nouze. Finální duel mezi oběma herci je vyloženě lahůdka alespoň co se týče natočených westernů v tomto stolet. Suma sumárum celý film jako celek lepší průměr.
sephastto
225 bodů
6.5
Zajímavý syrový film, z amerického západu a jejich pohledu na mexické spoluobčany. Slušné herecké obsazení, plno zvratů a překvapení. za shlédnutí nejspíš stojí. Z mého pohledu ovšem stačí shlédnutí jedno. Není to ten typ filmu, ke kterému bych se rád vracel.