Šmoulové: Zapomenutá vesnice

68%
Šmoulové: Zapomenutá vesnice
V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
6
Konečně verze,která nemíchá dva různé světy (hraný a animovaný)a je dostatečně věrná předloze. Vyčítat tomu snímku,že je příliš barevný,dětinský,nebo ukřičený je jako vyčítat slunci,že svítí na obloze. Šmoulové jsou prostě dětskou podívanou a tahle verze musí potěšit každé malé dítě,protože splňuje všechny podmínky filmu pro děti. Hodně se tu skáče a padá,naráží a křičí atd... Tenhle díl je každopádně o kousek lepší než jeho filmový sourozenci a pokud doma máte malé dítě,tak mu film okamžitě pusťte.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
5.5
Šmoulové jsou hlavně pro děti, ale já musím jako dospělý hodnotit 55%, protože dívání na 3D šmouly mi moc nepřineslo, Gargamel dostal málo prostoru a děj je vyplněný zbytečnými scénami, jen aby se naplnila "celovečerní stopáž". Pro mě toto prostě není natočeno, ale přežil jsem bez újmy.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Asi stárnu. Šmoulové: Ztracená vesnice je sice nadprůměr ale pořád neuvěřitelně kýčovitá otřepaná pohádka která vůbec nemá nápaditost dvou filmů s Neilem Patrickem Harrisem. Svatý Neil. https://www.google.cz/search?q=Neil+Patrick+harris+with+unicorn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUu-Tf_LHVAhUDWBoKHYadBHwQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=YUFd3csvP1TJ5M:


Dodatečné informace

Původní název:
Smurfs: The Lost Village (více)
  • USA Šmoulové: Zapomenutá vesnice
  • USA Smurfs: The Lost Village
  • USA Untitled Smurfs Movie
Premiéra v ČR:
30. 3. 2017
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Šmoulové: Zapomenutá vesnice je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch