Dokonalý svědek s.r.o.

64%
Dokonalý svědek s.r.o.
Doug Harris je prívetivý, avšak trochu nespoločenský mladý muž, ktorý si onedlho vezme za manželku ženu svojich snov. Má však veľký problém: nemá ani jedného svadobného svedka a je ochotný urobiť čokoľvek, aby túto nepríjemnosť pred svojou nastávajúcou zatajil. Vyhľadá preto Jimmyho Callahana, šéfa spoločnosti Dokonalý svedok s.r.o., ktorá poskytuje prvotriedny servis pre zúfalých pánov v Dougovej situácii. Jimmy je skrátka profík a zostaví tu najbizarnejšiu skupinu svedkov, ktorí majú necelé 2 týždne na prípravu svojich rolí. Musia predsa všetkých presvedčiť, že sú to Dougovi najlepší kamaráti!



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Taková svatba a přípravy okolo to je perfektní námět pro komedii. Všechny jsou obvykle na jedno brdo,ale tato je přece jen trošku o něčem jiné. Příběh o samotářovi,který si najme svědky mi ze začátku přišel dost hloupý,ale právě z tohoto námětu pramení nejvíce zábavy. Ta rozdílnost charakterů dělá z Dokonalého svědka s.r.o. výtečnou podívanou,která nenudí. Kevin Hart mi nepřišel tak uřvaný a otravný jako obvykle a Kaley Cuoco je opět nádherná. V rámci komedie příjemná podívaná.
Toren
Toren
5 165 bodů
6
5/10. Kevin Hart se pro mě stává jakousi zárukou lehce nadprůměrné zábavy. Hodně fajn "céčkový" casting (Hurley z LOST!) a moc příjemná, párty atmoška. Jo, tohle se neomrzí.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7.5
"Svatby jsou jenom nafouklé mejdany pocházející z ženských fantazií a očekávání, které si vytvoří v dětství." A ten film je o tom, jak to má přežít muž. Tak fajn, není to jen o tom, ale hlavně o tom. Tenhle film je prostě pro holky a zároveň není. Ukazuje totiž absurditu svatební mašinérie zámožných lidí. Je zde vtipně zmíněna Hlava rodiny, ve které zazní okřídlený citát o tom, že svatba stála víc, než dům, ve kterém se odehrála. K tomu asi není, co víc dodat. Zasmál jsme se a to i na podruhé.

Dodatečné informace

Původní název:
The Wedding Ringer (více)
  • USA Dokonalý svědek s.r.o.
  • USA The Wedding Ringer
  • USA Dokonalý svedok s.r.o.
Premiéra v ČR:
30. 3. 2024
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
23 mil. USD
Tržby:
79,8 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Dokonalý svědek s.r.o. je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch