Ghoul

59%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
paniks
319 bodů
6
Film podle skutečných událostí. Temný, surový, ponurý a strašidelný.
byland
309 bodů
8
Nevím čím to bylo, jestli tím, že jsem si horor pustila skoro v noci nebo tento film je opravdu dobře natočený. Nechybí dostatek lekavých scén, taková ta tma a v něm jen kousek světla..vždy čekáte co se objeví - bylo až nekonečně napínavý. Dost to připomíná Blair Witch, ale je v tom něco mnohem víc. Já tedy z tohoto hororu nemohla usnout, za mě dost dobré.
pery34
299 bodů
10
Skvělý film
zoouška
zoouška
202 bodů
8
Film jsem viděla již 2x na dvou projekcích.. musím říci že na podruhé jsem si film vychutnala tedy do morku kostí..na poprvé mi přišel chaotický a spousta detailů mi unikla...ovšem na podruhé, kdy jsem se mohla soustředit už i na malé detaily, jsem teprve pocítila rozkoš z hororu... film se mi líbí..nějak připomíná Záhadu Blair Witch.
KarlosPHA
199 bodů
5
No...není to nic pro mě...bubu...
sari.jurikova
104 bodů
4.5
Od filmu jsem očekávala opravdu víc, ale některé scény se opravdu povedly. Film mě spíše místy rozesmíval
Ladenka007
Ladenka007
5 bodů
Jsem asi blby divak. Hodne jsem kvitovala prvni film Jakla o chudakovi nevinem vrahovi,nebot byl autenticky a relativne spravedlivy. Taky se moc libily herecke vykony a hudba. Film Ghoul je naprosto bezpredmetna hloupa kopie dost uzasnych filmu jako je Blare Witch ci si dokonce hraje na spanelskeho Reka a japonskou Nenavist....je mi to lito.Do konce celeho filmu se mi na rukou jezila husina,a to z trapnosti sebe same....spatni herci,spatny dabind a hlavne uplne jasny copyring. HNUS A BIDA....BEZ NAPADU
Lucka Blahoutová
3 bodů
1
Velice předvídatelný snímek. Celý film jsem jen čekala, kdy už to skončí. Herecké výkony pokulhávají, z této kategorie filmů jsem viděla i působivější snímky. Za mě velké zklamání, ale respektuji jestli se to někomu líbí.