Vzkříšení démona

48%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Ou,tak tohle se vážně vůbec nepovedlo. Film,který bych chtěl být děsivý a napínavý a přitom je tak akorát směšný a nudný. Herci jsou tuctoví a jejich výkony vypadají nuceně. Nejvíce jsem se těšil na Olivii Wilde,ale i ona svým výkonem zapadla do podprůměrnosti toho snímku.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
5
Námět děje, schéma příběhu a celá konvence obraznosti je hodně podobný snímku z roku 1990 ´Hráči se smrtí´. Jen důvod pokusů skupinky mladých vědců je poněkud jiný. Takže kdo onen postarší snímek zná, na tomto ho nic neuhrane ani nepřekvapí. Velkou chybou je ohromná předvídatelnost děje. Vážně nikdo nečekal, že se po pokusu obživení mrtvé dívky kdy se s ní nic neděje náhle nečekaně neposadí? A je toho daleko víc. Není to natočeno špatně, ale tohle už je prostě tak provařené téma, že se tento snímek stává naprosto zbytečným.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Takové parádní obsazení a stejně je to k ničemu. Další tuctový horror, který neděsí ale jen omílá stokrát viděné. Tady navíc toho ani moc nevidíme, všechny "strašidelnější" scény jsou totiž buďto ve tmě, anebo u nich problikává světlo častěji než na diskotéce.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5.5
Krajní meze prodloužené na celovečerní stopáž. Producentovi se podařilo, aby se mu upsala Olivia Wilde a zkušený nezávislák Mark Duplass. Kdo zná žánr, ví od desáté minuty, co bude následovat. Jinak je to jednohubka ze sklepa, která neaspiruje na nic víc, než průměrné béčko. A přesně to Vzkříšení démona je. Průměrné béčko.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Jako pohádka před spaním dobré. Nic zajímavého ani napínavého. Opakování jiných podobných filmů. Atmosféra taky slaboučká. Film však má na to se pořádně rozjet. Nedokázal to.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
V podstatě splácané filmy v pokusu o horor. Pár lekačkám neříkám horor. Jinak nenudí a stopáž je taky příjemná. 48%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
3.5
Průměrný B horror, který jediné čím se může pyšnit jsou ména lidí makajích na SAW/PRNRML ACTVT. / No alespoň to nebylo zas tak dlouhý.. a ikdyž to byla totalní slátanina, tak na pokračování bych z nějakého důvodu kouknul bez jakéhokoliv zaváhání.. // Děkuji kinoboxu za ze soutěže darované DVD!
  • Děj - naprosto beze smyslu...
Renfield
Renfield
2 607 bodů
4
Zase vůbec nic nového, což mě vlastně ani nepřekvapuje. Spíš než o horor jde o velice slabý thriller. Děsivých momentů, je pomálu a když už jsou, tak vcelku neúčinné. Navíc se film i přes svou krátkou stopáž neuvěřitelně táhne. Ale toho pravého hororu jsem se nakonec dočkal a to v samotném závěru filmu, protože takový konec snad i hrozí pokračováním?! Jen to ne.
Judinka
Judinka
627 bodů
5
Zlo přichází, aneb zahrávat se smrtí se opravdu nevyplácí, i když proto to máte důvody. Mnozí z Vás si jistě vzpomenou na již kultovní a hvězdně obsazené Hráče se smrtí a jejich experimenty. Ve snímku Vzkříšení démona se opět skupinka vědců snaží posunout hranice smrti opět o něco dále a zahrávající si s myšlenkou, jak přivést k životu mrtvé resp. jak dát lékařům při jejich oživování trochu více šancí a času. Oproti již zmíněným Hráčům se smrtí se zde však dostáváme do zcela jiné filmové kategorie a původní experiment se tak bohužel poněkud zvrhne. Pokud se rádi lekáte, je film určen právě pro Vás :o) pokud ale hledáte nové Hráče se smrtí, budete asi poněkud zklamáni.
Drixis
Drixis
366 bodů
4.5
Dle upoutávek jsem čekal od filmu více. Zklamání na celé čáře, film je pomalý, předvídatelný, nikterak strašidelný. Několik lekaček typu vyskočím z boku, vyskočím ze stropu ve filmu najdete, ale to je vše pro mě zklamání