Malý princ

75%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
10
Musím potvrdit, že Malý princ je jistě nejlepší animovaný film tohoto roku. Okrem super příběhu máme tu čest i s parádní animací. Například liška je naprosto úchvatně zpracovaná. Na této animaci je také zvláštní, že je kloubená počítačová s normální stopmotion. U příběhu jsem měl tu chuť párkrát uronit slzu. A to, že to musí být destruktivní pro dětské srdíčko? Blbost. My o něco starší jsme odcházeli s kina se slzičkami v očích, ale oni, jako by se nechumelilo. Opravdu to dítě to asi vnímá trochu jinak. Je to fajn film a pro mě nejlepší v tomto roce. :-)
lukas
lukas
1 523 bodů
7.5
Tvůrci se s knižní klasikou popasovali se ctí. Možná až příliš přepálená závěrečná třetina filmu a hollywoodské finále. Možná až příliš z filmu trčí odlišení "dobra" a "zla", které v Exupéryho Malém princi není. Je to ale velmi zdařilý animák, vynikající různými výtvarnými přístupy a člověčinou ;-)
davsuch
davsuch
1 057 bodů
8
Velmi podařený film inspirovaný malým princem. Myslím si, že to byl skvělí nápad připomenout dětem příběh malého prince. Témata tohoto slavného literárního díla jsou stále aktuální a jak je vidět ve filmu tak i aktuálnější, než by člověk řekl. Velmi pěkná
  • animace
  • scénář
  • napínavý děj
  • přesah do současnosti
  • připomenutí slavné knížky pro děti
Innuendo
Innuendo
908 bodů
8
Myslím, že kvůli tomuto dílu, se pan Exupéry rozhodně v hrobě obracet nebude. Velmi příjemné.
Květka
Květka
711 bodů
10
Kdyz jsem zjistila, ze Maleho prince zfilmovali, nevahala jsem a hned jsem si ho na internetu pustila. Tomuhle rikam dokonaly rodinny film! Myslim taky ze Maly princ neni jen pro deti, ale taky pro dospele. Dokonce by se dalo i rict, ze hkavne pro dospele. Skryva totiz tolik dulezitych myslenek... Krasa, doporucuji vsem!
divad
divad
631 bodů
7
Povedená adaptace, která dobře využívá několik animačních technik.
tyna-berbrova
270 bodů
9
Moc pěkný film, z kina jsem odcházela rozněžněná. Moc povedené zpracování mé oblíbené knihy.
odla
214 bodů
8.5
Absolutní nadšení, něco takového jsem opravdu nečekal.
leriel
213 bodů
8
Má oblíbená knížka byla velmi zajímavě zpracována, příjemné překvapení.
zitka
75 bodů
8
Jasne a strucne, krasna animace, krasny pribeh o lidskosti, detstvi, silenstvi dnesni doby, absence fantazie, a konecne i tak troche davka te filosofie, ktera je tolik v knizce a podarilo se ji nadherne, nenasilne a s citem prenest i na platno. Deti si z toho vemou to detske, krasne, a dospely si mozna i uvedomi, kolik se toho ma od deti co ucit a mozna na chvilku bude zase to zvidave, dychtive stvoreni, ktere by nikdy v na nemelo zemrit...film proste pro vsechny, kdo ma oci a srdce a neboji se je pouzit...