Interview

71%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
10
Protože svoboda slova. Proto!
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
5.5
Čekal jsem od filmu více, když měl tak kvalitný reklamu (samozřejmě neúmyslnou), ze záčátku to ušlo, ale jinak nestojí za řeč, viděl jsem i dokument z KLDR a tak nějak mám jasno jak to tam chodí, krám tam sice mají, ale takový jako byl v tomto snímku ne... 50% si ode mě zaslouží kamera a střih, dalo by se říct že 5% si zaslouží i začátek filmu...
Lucyen
Lucyen
919 bodů
5.5
Od filmu jsem toho příliš nečekala, proto mě i pobavil. Ale znovu si ho pustit už nehodlám, opět využívá trapných scén v místech, kde být nemusí. A taktéž přežitých klišé je zde několik.
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
5
Ale no tak kluci si udělali legraci, protože přesvědčili Sony, že to bude řachanda. Mediální možná. Jinak nejlepší je asi na začátku Eminem, jinak to ani nestojí za řeč.
N333meziiiz
N333meziiiz
661 bodů
8
Příspěvek obsahuje spoiler!
Lemmy01
337 bodů
6.5
Interview je moc fajn oddech. Typický humor Rogen - Franco. Komu sedí, dobře se pobaví. Komu ne, asi ho film moc nezaujme. V podstatě je film jen lepší žánrovka, která nepřináší nic nového. Hodně pobavila krvavá scéna (no spoiler details). Apokalypsa v Hollywoodu od stejných tvůrců mi seděla víc. Zajímavé bylo sledovat dění okolo filmu - svoboda projevu, diktatura, hackeři, kampaň - nekampaň a tak ... film válcuje prodej přes legální stahování - koho by napadlo, že se takhle dobře bude v době pirátů prodávat. Na druhou stranu: film s tímhle tématem a s takovou (ne)chtěnou reklamou je předurčen jenom k prodejnímu úspěchu, nehledě na to, jaký by byl výsledek chujovina.
BORo
BORo
288 bodů
9
sice blbost :D ale pobavila :D
Wasper
Wasper
225 bodů
Interview je zajímavý film. Humor, který je typický pro Rogena a Franca se zde střetává s vážným tématem. Některé vtipy jsou opravdu trefné a velice pobaví (úvodní scéna s Eminemem, souboj s tygrem), některé se už dostávají za hranici únosnosti (schování tajné zprávy do konečníku, ukusování prstů). Ale to je hold styl Setha Rogena a jeho kumpánů, balancují na hranici trapnosti a zábavného humoru, někdy se jim to povede více, někdy méně. V tomto případě se přikláním spíše k pozitivnímu výsledku. Film je sám o sobě důležitým a užitečným, díky jeho kritice korejského diktátora, ukázání světu, že všichni jsme lidé, každý máme své slabiny, každý je pouze člověk. A to je velice důležité.
Tombo
Tombo
147 bodů
5
Ještě o trochu větší blbost, než jsem doufal. 50 % za kameru a střih, krásnou Dianu Bang, překvapení od Eminema a (sebe?) ironickou scénu z oslavného večírku se Sethovým spolužákem, kdy se ukázalo, že Seth produkuje s prominutím povrchní chujoviny jak na plátně, tak v reálu. Tenhle film je zajímavý především tím, že se ho údajně pravý Kim snažil uložit do trezoru s pomocí armády hackerů.