Přizdis*áči 2

62%
Přizdis*áči 2
Přizdis*áči 2
Pokračování úspěšné britské komedie Přizdis*áči sleduje příběhy čtyř nejlepších přátel: Willa, Jaye, Neila, Simona. Už je to téměř rok, co Jay žije se svým strýcem v Austrálii, Neil si našel práci a Simon s Willem studují na různých univerzitách. Jejich životy jsou opět nudné v porovnání s loňskými prázdninami. Všechno se změní, když se ostatním ozve Jay, který tvrdí, že otevřel noční klub v Austrálii a má tolik žen, kolik chce. Slibuje, že se nachází v "hlavním městě sexu", a chce, aby za ním jeho kamarádi přijeli na prázdniny. Dostávají tak nabídku, která se neodmítá. Postupem času však zjišťují, že ne vše, co jim Jay řekl, byla pravda.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Oproti prvnímu dílu je zde citelně znát pokles kvality. Humor už není tak pohotový a ve většině případu je i zbytečně fekální a úchylný. Hlavní hrdinové jsou ovšem stále stejný dementní ucha a tak si i přes tyto výtky film dobře užijete. Příběh je o něco zajímavější než v prvním díle.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
v podstate to same ako prva cast, ale este viac bez deja kde je cely film v podstate len sled viac menej vtipnych scenok. uroven zabavnosti zavysi od toho ci vam pride vtipne hovno na hlave ci zvracanie v kupalisku, ak ano tak to moze byt dokonca pre vas i film roku...
hrona
615 bodů
5
Tyhle klučíky mám rád, jednak, jsou neskutečně ulítlý, mají perfektní angličtinu, a na vypnutí mozku mají zaručený lék, svejma nechutnejma hláškama zkrátka dokážou pobavit. Britský humor je zde zastoupen v té nejhorší míře, v jaké si jej lze představit, přes to si stále drželi úroveň oproti např.americkým Prcičkám. Ovšem 2 celovečerní film, bych viděl jako poslední strasti a slasti pánů Jaye, Willa, Neila a Simona. Jak se říká v nejlepším přestat, a to nejlepší mají tihle nadrženci po třech seriálových sezonách a celovečerním filmu už zkrátka za sebou. D\vojka už skllouzává do klasického klišé a tvůrci si začali vyžívat, babrat a vychutnávat až moc nechutných situací najednou.

Dodatečné informace

Původní název:
The Inbetweeners 2 (více)
  • Velká Británie Přizdis*áči 2
  • Velká Británie The Inbetweeners 2
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Přizdis*áči 2