Marta a Věra

52%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
(Viděna 1. a 4. epizoda.) Nejdřív mě polila studená sprcha, ale nakonec to jde relativně nahoru. Selhává to v samotné profilaci hrdinů coby bez výjimky nesympatických chcípáků, kteří nic neumí a nic nedělají.
Kick077
Kick077
596 bodů
8
Marta a Věra je seriál v podstatě o třech hercích, pracujících v jedné české firmě. I když je lecos vyhnané do extrému, pořád se na to dá koukat a přišlo mi to celé docela dobře promyšlené. I třeba nápisy na nástěnkách podporující pracovní morálku to celé hezky podtrhovali. Prostě ideální oddechový seriál k obědu nebo večři.
Ku
460 bodů
1
Ta ukázka strašná
hnidopich
334 bodů
0
Ještě jednou mi někdo bude tvrdit, že Petr Kolečko je dobrej scenárista a dám mu pěstí, následně ho vyválím v dehtu a peří a pak srazím z dálničního mostu. První díl začíná úmorně deklamovaným skoro dvě minuty dlouhým voice-overem, kterej je zábavnej a k popukání asi jako tříletá holčička, jíž diagnostikovali rakovinu. Následuje: Nazdar! Já jsem Věra! (laugh track). „Vtip“ založený na tom, že někdo neví, že jméno Serena se čte Sirína a čte ho jako SERE-NA, na kterej by přišel i ten poslední polo-retardovanej jouda ze čtvrtý cenový, takže by příště rovnou mohl psát sitcomy pro ČT on, ne? Dáš si kremroli? (laugh track). „Vtip“ spočívající v tom, že to není vaše kolegyně, ale vaše asistentka (což je snad z principu doprdele to samý ne?! kolega = spolupracovník). Brilantní dialogy typu: „Nabídla mi kremroli!“ „Výborně!“ a následuje co? Ano, uhodli jste. Laugh track. Fuck off, fuck off a ještě jednou fuck off. Čistá demence. 100% lobotomie.