Návrat blbýho a blbějšího

56%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
7.5
Čakala som horší odvar jednotky, ale bola som milo prekvapená. Jim je poriadne praštený aj v pokročilom veku, ovšem Jeff vyzerá ako vypatlanec a skor mi ho je luto, než by ma rozveselil. Zábava s nimi bola ovšem výborná.
Hare77
Hare77
2 051 bodů
5.5
Nic víc, nic míň, než to, co dá na základě jedničky už očekávat.Humor knedlo, vepřo zelo, německý humor v americkém balení. Kdo viděl jedničku, tak ví, snad to mohlo mít větší tempo. Na komedii je 110 minut odvážných.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5
Lloyd a Harry jsou pořád skvělý a jde na nich vidět, že se na nich podepsal čas. Tento film je stejná taškařina jako předchozí díly, akorát tady najdete více momentů, u nichž nebudete vědět, zda se máte smát nebo brečet.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
5
Zrovna v době kdy jsem shlédnul tento film jsem viděl i Já, mé druhé já a irena. Zábava to byla nesrovnatelná. Mám rád Jima a jeho kroucení pusou a šaškárny které předvádí. Jen tento film velmi zaostává za prvním dílem natož na Irenu. Občas se člověk zasměje jen příběh za moc nestojí. Ale je lepší se trochu zasmát než si pobrečet
tedoun
tedoun
923 bodů
7.5
Většinou málokdy se podaří takový návrat, tady se to podařilo moc super. Málem jsem se po.....smíchu
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
6
Kdo by čekal po dvateci letech návrat blbýho a blbějšího, když sledoval jejich první dobrodružství, nebyl by asi tak překvapen jako já. Dvacet let udělá své a musím uznat, že někdy až přes příliš drsný humor, který mi v roce 1994 připadal super, už na mě nemá po letech takových dopad. V každém případě nelze upřít snahu i nasazení hlavních hrdinů při tomto neobvyklém nečekaném pokračování. Co dodat,Harry a Lloyd jsou zpět opět v plné síle a jejich příznivci se tak mohou znovu těšit na jejich šílená a drsná dobrodružství, která nemají obdoby :o)
majhan
majhan
453 bodů
1
Tyto filmy jsou pro mne až příliš bláznivé, nicméně koukám někdy i na ně, když není nic lepšího ke shlédnutí. Jen si pak pro sebe úpím nad blbostmi, které jsou schopní scénáristé vymyslet k domnělému zabavení obecenstva.
paniks
319 bodů
7.5
Příjemná komedie, Jim Carrey opět výborný.
daisyna
daisyna
279 bodů
5.5
Jednička byla lepší, dvojka je prostě dvojka.
taliz
taliz
257 bodů
2.5
Myslím že by i Jim dokázal vytvořit něco vtipnějšího. Nenadchlo