Andělé všedního dne

53%

Komentáře a recenze 38

Dle počtu bodů
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
6.5
Výborný nápad, troška duchariny neuškodí :-) skvělá hudba, "štěstí je čas"
evana
evana
685 bodů
6
Celkově docela příjemný film, který ale tápal mezi žánry. Chvíli komedie, chvíli drama, diváku rozhodni se, kam mě zařadit. Herecké výkony průměrné, ani Dyk to svým charisma nezachránil. Děj a struktura je trochu zmatená, ze začátku na vás vychrlí spoustu postav a než si člověk udělá pořádek ve všech rodinných i nerodinných stavech, už je v půlce filmu.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
7
Přestože jsem nečetl knihu a viděl pouze film, byl jsem konfrontován ze zápletkou již z předešlého vyprávění. I přesto mě film zaujal. Velké očekávání jsem sice neměl a přistupoval jsem k němu spíše kriticky. Přesto musím uznat, že má co říci, i když na mne filmy Alice Nellis nepůsobí zrovna nejlépe :o)
Judinka
Judinka
627 bodů
8.5
Jeden z mála filmů, u kterého jsem četla knižní předlohu dříve, než jsem shlédla film. Kniha je velmi vtipně pojatá a přestože nepatřím mezi fanynky Michala Viewegha, musím uznat, že jeho styl psaní mne mile překvapil. Asi i díky tomu, jsem z filmu vyloženě nadšená, a to jak z hereckých výkonů, tak vůbec celkového režijního pojetí Alice Nellis, která zachovala celkový nadhled a poetiku knihy. Po shlédnutí sice následovala dlouhá diskuze s mojí drahou polovičkou, když přítel z něj měl poněkud jiné pocity, ale myslím, že to chce čas, než odhalí jeho skutečnou podstatu a krásu. :o)
Bori02
404 bodů
5.5
Nic velkého jsem od toho nečekal a to jsem také dostal. Prostě průměrný film. Nic víc, nic míň.
zoouška
zoouška
202 bodů
Jeden z dalších psychologických filmů v zásadě nepotřebných, snaha o komedialitu, ale ve své podstatě hluboká depka...
anah2404
anah2404
147 bodů
2
Viděla jsem, podruhé si na 100% nepustím, recenzi píšu asi s 2 měsíčním zpožděním po shlédnutí a film mě natolik "uchvátil" že si nedokážu vůbec nic vybavit. čekala jsem víc, dobří herci ale v tomhle filmu nic...
Elvika
Elvika
121 bodů
6
Ušlo to... Bylo to o něco lepší, než jsem očekávala.
anytsirk
119 bodů
7
Kniha byla lepší, ale film se mi vcelku líbil:)
vladka-dina-tachovska
109 bodů
7.5
Velice mile mě film překvapil. Alice Nellis je mou favoritkou až nesklamala.