Závod s časem

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Snímek jsem samozřejmě shlédnul jen skrz účast Paula Walkera,kterého jsem v dramatické roli snad ještě neviděl. Musím říct,že se v něm skrýval obrovský talent,který bohužel nedokázal naplno předvést. Největším problémem tohoto snímku je scénář,který Heissererovi svázal ruce a on pak nedokázal vytvořit ani náznak pořádné atmosféry,kterou film žalostně potřeboval.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2.5
Co to bylo?!? Pro mě velké zklamání. Už ani ty se-kun-dy, nejsou co bývaly :-(. Nějak ty "3-min klikové úseky" nedávaj smysl, asi každá se-kun-da trvá jinak). Jednou tak, podruhé takhle... Ale z čeho teprve zabolí hlava, jsou ty nesmyslně romantické flashbacky s rozostřenou bývalou manželkou a následmým reprodukováním skoro téhož té plastové (mini-)Anče (kdo chodil do autoškoly, kdy jezdily pouze vozy Škoda Favorit apod. pochopí). Doufám, že F&F 7th. bude mít jakž takž náboj a sílu, neb si to Paul Walker zaslouží. Ale je u toho James Wan, není možná!
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Pevně doufám, že se dotočí Fast & Furious 7, protože tohle si Paul Walker nezaslouží. Strašně levný nezáživný film, s předvídatelným dějem a naprotosto "nečekaným" koncem. Jediný plus je Walker, který potahal celý film, a ten se tak vyhl odpadu.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Velmi zajímavý film, u kterého jsem měl ke konci filmu blízko k dojetí. One man show v podání Paula Walkera sice moc neoslňovala, jako herec není top třída, ale jinak dílo vcelku koukatelné. 59%.
Yancl
Yancl
1 020 bodů
6.5
Těžko se sledoval film s tragicky zesnulým P. Walkerem, ale pokud by měl člověk hodnotit jednotlivé složky filmu, není tenhle snímek vyloženě zlý. Chybí tomu odvážnější a akčnější rozjezd, který udává prvním minutám opravdu pozvolné tempo. Zápletka je pozoruhodná a vcelku zajímavá, i když nelogických puntíků obsahuje spoustu. Co mi však přišlo za totální zádrhel, je fakt, že tempo se střídá nepochopitelně rychle. Chvilkové fáze s naprosto uspávajícími dialogy střídají napínavé akční scény s temnou nervy-drásající atmosférou. Tyhle kapitoly filmu byly parádní. Co se týče hereckého výkonu, určitě bych Paula W. pochválil, celý film v podstatě stojí na něm. Pokud zavřu jedno oko, zhodnotil bych Hours vcelku pozitivně, na scéně podobných film lehce nadprůměrně.