Ip Man 4: The Finale

71%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Celou sérii mám velmi rád a i když se třetím dílem začala trochu ztrácet dech, tak se stále jedná o vynikající akční podívanou. Tohle závěrečné rozloučení nepřináší vlastně nic nového, jen rekapituluje co v předchozích dílech fungovalo a mě to vlastně vůbec nevadí. Bavil jsem i tentokrát na výsost dobře. Akce přehledná a nápaditá. Donnie je opět klasa a k tomu můj oblíbenec Scott Adkins. Nemůžu jinak než za 80%.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Celkem důstojné rozloučení s touto sérií a velmistrovi bojových umění. I závěrečný díl přinesl dostatek kung-fu a celkem dobrý příběh trošku za vlasy přitažený. Co se mi ale hodně nelíbilo bylo poselství, že bílí muž je zlý a žlutý muž dobrý. Když už tam byl alespoň jeden hodný Američan, tak to byl černoch.. Ať si udělá každý svůj názor.. Velmi dobrý byl závěrečný velmi krvavý souboj. Celkově - 70%.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
2
Filtr jak pres retriku, scenar blbej jak necky (záporák v podobě rasistickýho seržanta je vyloženě směšnej) a fight combat vyumělkovanej tak, jak se to filmu zrovna hodí.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7
Zdá se mi, že Ip Man 4 vznikl pouze jako rozloučení s touto sérií. Nové myšlenky se drží při zemi, zato se hodně rekapituluje a v podstatě je děj smíchanina prvních třech dílů. Zní to asi všechno kriticky, ale když pomineme ty nafoukané americké rasisty, je film sám o sobě dobrý.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
8
Tak tímto je naše série slavného Yip mana u konce, velmi slušná série čtyř martial arts filmů, pro mě to byli čtyři fajn večery s borcem Donnie Yenem.
N333meziiiz
N333meziiiz
661 bodů
8
Příspěvek obsahuje spoiler!
Aisen
Aisen
76 bodů
10
Nejlepší série o kung-fu, bezchybná!