Predestination

74%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
10
Upřímně lituji ty, který si přečetli nejdementnější popisek filmu, který vlastně vše prozradí, tohle mohl napsat jen největší idiot a tady to schválil idiot ještě větší. Vážně, nečtěte si komentáře ani popisek, pokud chcete mít úžasný zážitek z filmu. Já naštěstí nečetl vůbec nic tady na csfd a udělal jsem dobře. Film je naprosto dokonale spojen, každé slovo, od začátku do konce souvisí se vším, skvělá hra s divákem. Sice na začátku musíte přežít nudné vyprávění, ale věřte, že všechno má svůj důvod, vážně VŠECHNO! K tomu se přidali dokonalé herecké výkony (začínám mít Ethana čím dál tím víc rád) a úžasný konce, který vše završí a máme tu konečně film, který si zaslouží po dlouhé době plný počet. Na Predestination se kouknu určitě znovu a né jednou, vážně stojí za to se na něj kouknout.
limeta
limeta
5 179 bodů
9
Výborný, výborný. Film, který zaujal, super zápletka, která vede k dalšímu a dalšímu přemýšlení nad časovou smyčkou
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Film mi hned zpočátku ukázal, jak malý měl
  • zápletka
  • stopáž
  • rozpočet
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Cvalda
449 bodů
8
Já mám fakt rád zamotaný a složitý snímky. No a Predestination je velmi zamotaný a velmi složitý a navíc je to cestování časem, takže za mě opravdu super.
Váleček
360 bodů
7
Moc pěkná myšlenka. To jak to na konci vyvrcholí a všechno jakoby vysvětlí, fakt pěknej nápad. Ale z čistě logickýho hlediska je to blbost. Připustím-li, že by to bylo biologicky možné a že cestování časem také, tak i přes to to logicky prostě nelze. To ani nejde označit za časový paradox. Je to prostě slátanina, kterou si vymyslel někdo hodně zfantazírovaný. Býval bych to rozvedl, ale to už bych dost spoileroval. Každpoádně i přes pár logických chyb je to film pěkně natočený. Nazačátku pomalejší a pak slušně gradující. To se mi líbilo.
Moravák
340 bodů
8
Luxusní sci-fi zážitek v množství komiksové "konkurence". Bratři Spierigové na to jdou "jinak" a daří se to. Už od půlky filmu jsem věděl, jak to dopadne, ale stejně mě rozuzlení dostalo do kolen.
kijifa
kijifa
335 bodů
9
Je to šíleně složité, zamotané a když do toho budeme šťourat tak i nesmyslné. Skončit první větou, byl bych u jedné hvězdy, jenže v případě Predestination jsou tu všechny tyhle věci úmyslně a dělají z filmu parádní podívanou. Tohle originální vyžívání v časových paradoxech jsem si neskutečně užil, takže přehlížím případné nedostatky a dávám 90%
taliz
taliz
257 bodů
9
Nad moje očekávání.
Caroila
Caroila
205 bodů
10
Film jsem viděla teprve nedávno, ale za poslední dobu asi jeden z nejlepších, co jsem viděla. Od začátku až do konce, jsem se nedokázala odlepit od obrazovky. Z filmu jsem byla velmi nadšená.