Miss Bala

61%
Miss Bala
Plakát traileru

Čtvrtý celovečerní snímek mezinárodně úspěšného mexického režiséra Gerarda Naranjy ukazuje, jak se naivní dívčí sen může lehce změnit ve velký problém. Třiadvacetiletá Laura touží po vítězství v soutěži krásy, díky němuž by se z ní stala respektovaná žena. Na cestě za snem se však zaplete do obchodu s drogami a nedobrovolně musí pomáhat násilnému kriminálnímu gangu. Sen se jí splní, ale nedávné drsné události jí stále pronásledují. (Febiofest)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
4
Když první polovinu naprosto nechápete, co se děje, kdo je kdo a jaké jsou spojitosti, a není to výsledkem nějaké brutální hry s divákem, ale neschopnosti, něco je sakra špatně! Ne tedy že by druhá půlka byla lepší, ale alespoň začínáme tušit motivace. Jinak hrdinku, která dělala bůhvíjak dlouho, co se jí řeklo, ať to bylo cokoliv, aniž by jakkoli naznačila odpor, odmítám litovat. že nám ji Naranjo předhazuje jako oběť, mě naprosto nezajímá - ona není oběť, je viník.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Nezáživné mexické drama, které jsem prostě moc nepobíral a celým filmem se doslova pronudil. To, co Naranjo říká, je možná zajímavé, ale způsob, jakým to sděluje, mi vůbec neseděl.

Dodatečné informace

Původní název:
Miss Bala (více)
  • Mexiko Miss Bala
Země původu:
Mexiko, USA
Ocenění:
Žádná ocenění