Kenny Begins

59%
Kenny Begins
Kenny Starfighter je pravděpodobně tím nejhorším studentem v historii Akademie galaktických hrdinů. Nic ho však nemůže odradit od toho, aby se nepokusil složit zkoušky, a uniknout tak strašlivému osudu kadeřníka. Když při nich nešťastnou náhodou proletí černou dírou, přistane přímo v pokojíku osamělého, ve škole šikanovaného Pontuse. Ten těsně před tím najde podivný, světélkující krystal a jeho život najednou nabere zcela nových obrátek (například se poprvé odváží oslovit krásnou a inteligentní Mirandu). Tím však Pontus zkříží plány superzlouna Rutgera Oversmarta, nanukového magnáta, který má o krystal eminentní zájem. Vyšle proto výkvět galaktických padouchů, aby přinesli zpět to, co mu Pontus nevědomky vzal. Zachrání Pontus s pomocí krásné Mirandy Kennyho před kariérou kadeřníka, nebo zachrání Kenny je? (Severská filmová zima)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Na Kennyho jsem četl spousty pochvalných recenzí a po shlédnutí si říkám jak je to sakra možný? Něco tak nevtipného, pubertálního a trapného se jen tak nevidí a navíc ještě od Švédů. Ty jsem měl vždy za záruku kvality, ale jak vidno i oni umí natočit špatný film. 35% dávám za asi tři úsměvné momenty, ale to je ve výsledku hrozně málo. Na filmu zaujme maximálně role pro mladého Billa "Pennywise" Skarsgårda.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
Tak co k tomu napsat? Vypadá to jako blbost, ale je to zábavná blbost. Rheborg jako Kenny je perfektní, mladý Skarsgård je ucházející a na Abrahamsenovou se pěkně dívá. Zloduch a jeho noshledi jsou úžasný a generál Sudoko taky. Triky mi vůbec nevadily. Některý hlášky jsou smrtící. Pohodový film a těch 80 % je podle mě zasloužených. Škoda že není pokračování

Dodatečné informace

Původní název:
Kenny Begins (více)
  • Švédsko Kenny Begins
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
Švédsko
Rozpočet:
5,73 mil. USD
Tržby:
1,22 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch