Bezva finta

77%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Opět jeden ikonický snímek a ikonická role pro vynikajícího Bébela. Bezva finta je výborná kriminální komedie,která vsází na charisma mistra Belmonda a chytrý scénář. Akce má náboj a kaskadérské kousky jsou opět dech beroucí. Snímek má dobré tempo a uteče jako voda.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6
Jako malý jsem měl tento snímek o loupeživém klaunovi rád. Dnes jsem si ho po mnoha letech pustil a nadšení vyprchalo do daleka. Není to rozhodně špatný film, ale po slibném začátku už se toho ve filmu děje opravdu pramálo. Jean-Paul Belmondo zazářil v celé řadě lepších snímků.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
"Jsem klaun, musíš mě mít rád!" Tenhle film mě chytnul už jako malého, když jsem ho viděl v kině s výborným barrandovským dabingem. Ostré barvy, čistý zvuk a prvotřídní zábava. Americký remake nestojí za nic!
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Určitě jeden z vrcholů francouzské kriminální komedie. Belmondo válí jak při bankovní loupeži v klaunském obleku, tak při nebezpečných kaskadérských kouscích na jedoucím autě, Kim Cattrall to docela sluší a Francis Veber to vše diriguje v nepolevujícím tempu a se super hláškou v každé větě. Druhá půlka sice trochu ubírá filmu na lesku a zkrácení alespoň o deset minut by ničemu neuškodilo, ale já se stále bavil tak dobře, že bych nakonec ještě jednu vloupačku v pohodě snesl. Belmondo je prostě bezkonkurenční...
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8
Rychlé tempo, skvělé obsazení a velmi dobrý scénář, který i po letech dokáže pobavit.
avenis
avenis
8 151 bodů
9
Bezva finta je prostě evergreen. "Taaaková pizzaaaaa!...", říkáme pokaždé, když si tento italský vynález dáváme. Nezdá se mi, že by film měl různě zajímavé půlky, mně to připadá zábavné od začátku až do konce, protože všichni tři jsou stejně báječní.
"Dej si pozor, Liso, dej si pozor!" a odpověď jediným výmluvným gestem. :)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Další parádní Belmondovka. Naprosto geniální první polovina o vyloupení banky s trefnými dialogy a vypointovaným útěkem z banky, druhá polovina filmu už sice tak zábavná není, ale i tak film jako celek skvěle funguje. Belmondo jako obvykle hlavním tahounem a skvěle sekundující Kim Catrall a Guy Marchand.
Sarpele
Sarpele
2 434 bodů
8
Možná kdyby měl režisér vynalézavost a šmrnc hlavního hrdiny, věděl by, jak svůj film včas ukončit.
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
10
Jednoznačně nejlepší belmondův film. Vtipné, nápadité, o hlašky není nouze. Belmondo zde hraje opravdu skvěle a rozhodně je o dost výraznější než ostatní herci. Naše hlavní trojice zde má výbornou chemii. První polovina v bance je samozřejmě o něco lepší než zbytek filmu, ale neřekl bych, že je to až tak velký rozdíl, aby to nějak kazilo celkový záźitek. Opravdu skvělý, vtipný a nápaditý film v čele s tou nejjasnější Francouzskou hvězdou mistem Belmondem.
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8
Zdařilý snímek s Belmondem v hlavní roli. Druhá půlka se sice nevyrovná té první, ale i tak kvalitní film a nemám problém se na něj podívat znovu. Bavil mě i komisař. Vyzdvyhnout musím hlášky. 10 % nahoru.