Doktor od Jezera hrochů

38%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
4.5
Sice u Trošek musíte hodit mozek do šuplíku ale zde je to opravdu tak nablblé vše co tak mohlo být.I tak jde o klasickou českou komedii však je to jedna z nejhorších Trošek což je škoda humor je někde super ale většinou nuda až ti herci ujdou ale jinak zklamání velkého kalibru.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
1
Ani Eva Holubová nezachrání tenhle odpad,co si Troška dokázal nabídnout.Film se propadá s čím dál větší radostí ke dnu a já si s radostí spokojeně odplivnu jako válečný veterán Walt v Gran Torinu.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Troška má pěkné pohádky,ale tato komedie se až tak nepovedla.I když vcelku ujde a já jí dávám 50 procent.Na jedno shlédnutí ale je tato komedie dobrá.
hp24
2 833 bodů
2
Nejslabsi Troskuv film. Tezko ve filmu hledat i predlohu jinak vtipneho M.Svandrlika. Filmu pak nepomohla ani herecka a komedialni jistota Evy Holubove. Takze asi slo jen o to, aby si stab mohl udelat hezkou dovolenou v cizine ;-)
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8
Nechápu proč hodně lidí něco proti téhle komedii něco namítá. Je to skvělá česká oddychová komedie od Zdeňka Trošky. Nejlepší je ta uříznutá p*del. :) Takže teď mě může všichni co tuto komedii nenávidí, odsuzovat a pomlouvat mě. ;) Ale berte to tak, že je to jenom můj čistě osobní názor.
miza
miza
2 336 bodů
3.5
Slabota až bolí z toho oči.
Korben
Korben
965 bodů
2
Tomuhle může dát nad 20% opravdu jenom idiot.
dráza
dráza
888 bodů
7.5
Co je horší, uříznout si prdel nebo ostudu?
mikewin
mikewin
569 bodů
6
Milá úsměvná komedie, která sice nebude nikdy na piedestalu vedle jiných českých komedií typu Marečka, ale díky například Evě Holubové se u ní výborně pobavíte a nemusíte si lámat hlavu žádnými zbytečnostmi. Na rozdíl od mnoha jiných Troškovin se mi líbí.