Ošklivka Katka

16%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Ošklivka Katka je česká verze Kolumbíjského originálu Ošklivka Betty. Nechápu proč nějakou chytrou hlavu ve vedení televizní stanice Prima napadlo,že je potřeba tuhle telenovelu přetočit,protože už původní verze je nevalné kvality. Tak či tak si to nejspíš své diváky našlo,ale já to teda nebyl.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
0
Je to samozřejmě tak špatné jak všichni čekali. Neustálé pokusy o ultra-vtipné scény rozesmějí leda svojí ubohostí a neustálé škleby hlavní postavy jsou odporné a okoukaly se mi prakticky už v televizních spotech. Na tohle se vážně dívat nebudu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Stydím se za to, že u nás vznikají takové sračky. A je mi špatně při pomyšlení kolik lidí tyhle seriály pravidelně sleduje a uchcává z nich.
Fingon
16 886 bodů
0
Po shlédnutí prvního dílu tohohle skvostu mám chuť vrátit se do profilu Ošklivky Betty a dát jí pět hvězdiček, vážně. Úvodní pohledový záběr nebyl špatný nápad, ale to je asi tak všechno, co se dá o Katce říct pozitivního. To, že je hlavní představitelka vlastně docela hezká, se dá vyčíst i původnímu seriálu, protože přiznejme si, z hezké holky se dá udělat ošklivá mnohem jednodušeji než naopak. ----- Vzhledem k tomu, že si moje matka tenhle seriál oblíbila, tak jsem byl tak nějak donucen shlédnout i všechny další díly, v tuto chvíli asi tak dvacet. Jediná dobrá věc na tomhle seriálu jsou snové pasáže, čili představy Ošklivky Katky, které jsou leckdy nablblé, ale občas i dost brutální (třeba když ji její šéf cpe proti její vůli do kufru svého auta).
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2
Párkrát jsem kouknul a bylo to i vtipné. Olšovský dobře hraje ''sám sebe''
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
neviem ktoreho inteligenta napadlo ze by bolo dobre natocit uz tretiu verziu rovnakej temy ktora je aj tak stale na zivo vryta v pamati divakov... originalne je, ze tento paskvil nekopiruje iba jednu seriu, ale obe a to americku a kolumbijsku naraz. no ale aj tak to nestaci aspon na jednu hviezdicku...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Odpad jsem snad ještě ničemu nedal, ale hold někdo musí být první. Ale tohle si prostě nic jiného nezaslouží. To bylo prostě k zblití.
pantak
pantak
3 367 bodů
0.5
Horší je už snad jen Esmeralda.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
0.5
Člověk aby se v těch telenovelách vyznal. Když nemohou natočit jinou, protože jim asi došly nápady, natočí stejnou ale trochu jinak - viz vedle této české verze také originální verze z Kolumbie anebo také verze z Ameriky. Jen u nás trochu nevychytali tu přeměnu... Originální verze je podle mě nejlepší a také se ukázala skvělá proměna. Nejhorší na této telenovele ale je, že hrajou do karet povrchním puberťákům a podporují je tak k šikaně ošklivých či jen nehezkých lidí, aniž by je zajímal vnitřní charakter osoby. Za tohle tuto telenovelu odsuzuji.