LEGO® příběh

78%

Komentáře a recenze 71

Dle počtu bodů
howrse
howrse
263 bodů
10
fajn první lego flm ktery sem viděl a nesklamal to teda ne ..... ohledně pnáčků mám rád emeta mám s kámošem n axboxu hru je dobrá https://www.kinobox.cz/img/help/signs_tooltip_1.png dobrý postavy https://www.kinobox.cz/img/help/signs_tooltip_1.png vtipy https://www.kinobox.cz/img/help/signs_tooltip_2.png ty lidi na konci
Markovel
250 bodů
8.5
Film jsem neměl v plánu zhlédnout, ale když jsem slyšel pozitivní reakce na film, tak jsem se rozhodl ho zkusit zhlédnout. Vůbec nelituji. Opravdu skvělý film
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
9.5
Výborný snímek vhodný i pro dospělého diváka.
majky
majky
224 bodů
8
moc hezký myslel jsem si žeto bude kravina ale nej lego animations
zdenda-subrt
214 bodů
10
K Legu mám od mala opravdu vřelý vztah, který nikdy neskončí. LEGO příběh mě proto nesmírně fascinuje a dost jsem se u toho nasmál. Doufám, že bude další díl, protože všechno je tu boží!
HezkyHusky
HezkyHusky
150 bodů
9
LEGO® příběh je úžasně kreativní a veselý film, který zaujme představivost diváků všech věkových kategorií. Moje hodnocení 9/10 dokonale odráží její kouzlo a humor, stejně jako působivou animaci a chytré vyprávění. Je to zábavné a barevné dobrodružství, které vzdává hold ikonické značce hraček a zároveň přináší potěšující zprávu o týmové práci a individualitě. Absolutní povinnost pro fanoušky LEGO a milovníky filmů!
Marci55
148 bodů
7
Tento lego příběh mě moc nenadchl. Očekávala jsem trochu větší odvaz, ale možná to bude tím, že děti nemám dostatečně velké aby to pochopili. Jinak ocenuji ztvárnění. Opravdu je všechno udělané z lego kostiček, což je nádhera. Zkusíme se na film podívat tak za další 2 roky, třeba už bude reakce mých dětí kladnější.
Gib
Gib
120 bodů
7
Film u kterého jsem na první pohled očekával jen to že bude těžit ze svého titulu, mě nakonec příjemně překvapil a stal se z něj spíše jeden z příjemnějších animovaných filmů poslední doby. Který mě se mi natolik zalibil že se z něho stal jeden z mých oblíbených animáků.
  • za vtipné cameo Willa Ferrella
Jose26
115 bodů
7
Not Everything is Awesome.
miroslavottomansky
miroslavottomansky
60 bodů
10
Film byl docela velmi dobře natočen . Nemám co mu vytknout. Možná jenom trochu zvláštní překlady jmen z en do češtiny .Všechno je tu boží! Akorát škoda že lego na to přímo nenavazuje druhým dílem!