Kameňák 4

23%
Kameňák 4
Po letech se v plné parádě představují oblíbení hrdinové městečka Kameňákov. Pepanovi (V.Vydra) odjela žena Vilma do Austrálie za jejich dcerou a Pepan se synem Pepíkem tak žijí v ryze mužské domácnosti, kde není navařeno a vyžehleno a kde vybuchují vajíčka v mikrovlnné troubě. Kolem Pepana usilovně krouží učitelka Vlasta (D. Morávková), která vycítila příležitost zaplnit místo po Vilmě. Pepan je však zcela zaneprázdněn novou budoucností – stal se starostou Kameňákova. Po svém předchůdci zdědil přizpůsobivého tajemníka Bohouše (B. Klepl). Jejich první společnou misí  na radnici je založení městské policie, protože, jak známo, příjmy z udělených pokut jdou rovnou do městské kasy. Náčelníkem se stane místní Rambo, Franta Cloumal (M.Dejdar), čímž konečně stoupne v očích jeho ženy (A.Bendová). Šetřílek Bohouš musí ještě stihnout levně zařídit jeden pohřeb...  V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza (J.Pomeje) zalévá své marihuanové „bylinky“ známým Modrým pramenem, který v minulých dílech povzbuzoval sexuální apetýt. Když si ubalí „jointa“ z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. A Coufalův syn Vincek (V.Navrátil) pohotově pochopí, že tenhle „model“ bude bestseller...



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Kameňák je furt to samé dokola,ale tento díl šel ještě o trochu níž co se týče kvality. Jasně párkrát jsem se zasmál,hlavně co se týkalo vtipu ohledně cikánu,ale žádný filmový zázrak to teda není. O hereckém ansámblu se netřeba snad ani vyjadřovat. To,že se filmu ujal někdo jiný bych ani nepoznal. To jen dokazuje to,že Kameňák by natočila i cvičená opice.
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
0.5
Každý národ má takové komedie, jaké si zaslouží (a dokud bude chodit do kina na další a další díly Kameňáků a Babovřesk, nezlepší se to). Bylo to ubohé za Trošky, je to ještě ubožejší po něm - a většina konzumentů ani nepostřehne rozdíl. Jen herecká topornost Vydrů, Pásků, Lauferů a jim podobných je čím dál bolestnější. Nechápu, co tam pohledává Vincent Navrátil - vlastně chápu, za peníze v Praze dům.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
4.5
Mě čtvrté pokračování neurazilo. Možná se mi to líbilo i o trošku více, než v režii Zdeňka Trošky. Jinak co ke Kameňákům říci. Pokud se na to podíváte hned, tak uslyšíte až dva nové vtipy, jinak všechny znáte a vlastně si je jen zopakujete.. mozek dáte na Stand-by.

Dodatečné informace

Původní název:
Kameňák 4 (více)
  • Česká republika Kameňák 4
Premiéra v ČR:
10. 10. 2013
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kameňák 4


Powered byJustWatch