Zpověď

75%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
Velmi zajímavý experiment v seriálové tvorbě vytvořený pro internet. U nás ono kouzlo tohoto neobvyklého počinu nepoznáme, neboť je uváděn v TV v celkové stopáži jedné hodiny. Pro web se to rozdělilo na deset dílů a každý má kolem šesti minut. Síla děje však takto rozporcovaný příběh přeci jen dokáže vtáhnout. Keifer Sutherland v roli nájemného vraha, který zajde do kostela ke zpovědi, kde skutečně přizná všechno. Kněz je nucen ze své pozice vše vyslechnout a patřičně argumentovat, takže vzniká velmi honosná debata. A o čem mluví onen zabiják je vytvořeno klasickými retrospektivy. Na tohle se ale musí nejdříve zvyknout, neboť sotva to začne, divák se ani nenaděje a je konec. Pokračování příště. O nudu se však v žádném případě nejedná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Zajímavá miniwebsérie s Jackem Bauerem na temné straně a knězem Johnem Hurtem jakožto jediným člověkem, který Kiefera může změnit...Nebo to bude nakonec naopak?? Opravdu netradiční projekt, který prostě nestíhá nějak extra nudit, jelikož každý díl má zhruba jen 5-6 minut....8/10
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9
"Chci, abys věděl, že jsem pořád tam venku a budu pokračovat v zabíjení. A pokaždé, když to udělám, pošlu ti novinový výstřižek, abys věděl, že jsem to byl já. A budeš muset žít s mými činy. A s vědomím, že to ty jsi mne stvořil." Nájemný zabiják Kiefer Sutherland u zpovědi. Je to takový akční thriller se zajímavou myšlenkou a krátkou stopáží. Pro fanoušky Jacka Bauera povinnost! Má to skvělou temnou atmosféru a Sutherland doslova hraje psychopata. Viděno na TV NOVA jako celovečerní film. - 90%.