Kameňák 2

35%
Kameňák 2

Kameňák 2, inspirovaný opět známými i méně známými „kamennými“ vtipy (režisérovi Zdeňkovi Troškovi se jich od diváků sešlo na neuvěřitelných šedesát tisíc!) přímo navazuje na první díl, který končí vytrysknutím modrého erektivního pramene ze skály na zámku v Kameňákově. Zázračný vliv modrého pramene na potenci způsobí v městečku nebývalý poprask a jeho blahodárnou sílu okusí i stará Kropáčková. Jak náhle se však pramen objevil, tak i zmizel. Ale zmizel opravdu? A kam? To ví nejlépe zákeřná babka Kropáčková, která se v druhém dílu stává postrachem mladých mužů v městečku. Ti končí na policejní stanici coby oběti znásilnění a následně pak v péči doktorky Heleny na psychiatrii. A na policejním náčelníkovi Pepovi Novákovi je, aby tyto neuvěřitelné události vyšetřil, tím spíš, že oběťmi chtivé babky se stávají i jeho podřízení. Zmizení modrého pramene – lukrativního předmětu podnikání – nedá spát ani místním mafiánům. Všechny stopy vedou neomylně do domku Kropáčkové v podzámčí…




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Film,který byl natočený pro co možná největší masu lidí,až mě to úplně minulo. O proti prvnímu dílu zde aspoň můžeme mluvit o náznaku nějakého děje. Stále je to ale příliš hloupé a naivní na to aby to mohlo fungovat. Některé vtipy jsou sice dobré,ale půlka z nich je stará jako lidstvo samo.
Pete69
Pete69
29 978 bodů
4.5
Ke kameňákům celkově se dá říci jediné. Pokud vidíte film rychlepo uvedení do kin, tak se můžete těšit na 2-3 nové vtipy zasazené do jednoduchého děje. Stačí prostě dát mozek do režimu Stand-by a jen se dívat. Neužijete si filmovou kvalitu, ale občasný smích není vyloučen.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
5
Pokračování sbírky nejrůznějších vtipů, anekdot a kameňáků je krapet zvládnutější než předchozí první díl. Vtipy jsou za sebou lépe poskládány, takže dávají lepší smysl a vytvářejí děj. A o děj jde především. Ten tu je daleko lépe vyobrazen, ale bohužel, k dokonalosti má stále ještě daleko. Pořád je to takové křečovité. Cílem filmu je však pobavit, což splňuje dokonale a není tomu co upřít. Kdo se chce zasmát, doporučuji. Kdo chce shlédnout kvalitní příběh, nechť se poohlídne po něčem jiném.

Dodatečné informace

Původní název:
Kameňák 2 (více)
  • Česká republika Kameňák 2
Premiéra v ČR:
22. 1. 2004
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Kameňák 2 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kameňák 2


Powered byJustWatch