Cheap Thrills

66%
Cheap Thrills
Plakát traileru
Zdá se, že Craig Daniels (Pat Healy) má jeden z těch horších dnů, do kterého se nikdo nechce ráno vzbudit. V peněžence má posledních dvacet dolarů, několik měsíců je pozadu s nájmem a navíc ho čeká v práci místo povýšení propuštění kvůli snižování stavů. To by se možná ještě dalo zvládnout, ale doma má manželku s 15-měsíčním synem, což už problém je. Poté, co se od svého šéfa dozví, že je propuštěn, zajde popřemýšlet nad svou situací " na jedno " do ned'alekého baru, kde potká starého kámoše Vince (Ethan Embry), se kterým se neviděl už od střední. Jak tak popíjejí, pozornosti jim neunikne bavícím se manželský pár, Colin (David Koechner) a Violet (Sara Paxton), kteří vesele rozhazují nadměrnými částkami peněz. Když je Colin pozve na skleničku a později požádá, aby se k nim i připojili, naskytne se jim oběma šance, jak rychle a snadno zbohatnout. . .



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Z toho jak film skončil je mi opravdu zle. Lidi jsou kurvy a tento snímek to jen ukazuje. Pro prachy jsme schopni udělat cokoliv a to je smutná pravda. Jinak obsazení super, David Koechner byl super jako vždy a Ethan Embry mi byl od začátku sympatičtější než ten zmrd Pat Healy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Zvrácené. Ale taky dost zábavné, byť rozhodně ne nepředvídatelné. Protože bylo celkem dost jasné, že od nevinného plácání po zadku se asi rychle přejde k větším drsňárnám.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Jestli měl bejt Craig ten dobrej už od začátku, tak se to vážně nepovedlo, jestli to je udělaný naschvál, aby mi byl nesympatickej, tak to je dokonalý! Vince byl prostě největší borec, měl jsem ho rád od začátku do konce, né jako toho vola Craiga, otce od rodiny, kterej je hroznej prudič a kazič srandy. Začíná to krásně nenápadně, jenže po chvíli se začnou hostitelé nudit a začne to být zajímavý :P Sara Paxton tam má hrozně divnou roli, ale strašně mi tam seděla, je to taková typická zlatokopka, která je znuděná svým bohatstvím a prostě jí to sedlo. Ethan Embry je sympatický herec a ta postava Vince byla boží a Craig je zmrd! Tím bych to asi ukončil.

Dodatečné informace

Původní název:
Cheap Thrills (více)
  • USA Cheap Thrills
  • USA Apuestas perversas
  • USA Juegos sucios
  • USA Φθηνές ανατριχίλες
  • USA Дешевый трепет
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,2 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění