Magic Magic

48%
Magic Magic
Magic Magic

Alicia (Juno Temple) se společně se svou sestřenicí Sarah (Emily Browning) a jejími kamarády vydává na prázdniny daleko od domova do Jižní Ameriky. Když musí Sarah náhle odjet, Alicia se ocitá na odlehlém ostrově jen ve společnosti Barbary (Catalina Sandino Moreno) a Brinka (Michael Cera), amerického studenta se sadistickými sklony. Zmatená a vystrašená Alicia nedokáže usnout a realita se jí stává noční můrou, ze které není probuzení. Dávné domorodé rituály, znepokojivé chování zvířat a podmanivé hypnotické stavy nechávají Alicii nahlédnout do nejtemnějších koutů její duše. Když ale hra zajde příliš daleko, důsledky mohou být šokující a smrtící. (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Uvnitř mé hlavy to udělalo neskutečný guláš. Nějak jsem ani nemohl pobrat to co nám chtěli tvůrci vůbec sdělit a o nějaké valné kvalitě se tady také nedá moc hovořit. Jediná věc díky které jsem si tento film pustil byl Michael Cera a díky bohu mě opět nezklamal a udržel mě u filmu až do konce,což se v půli filmu zdálo jako nereálnost. No a o Juno Temple se nebudu ani vyjadřovat,protože ta mě tak srala celý film,že na to chci co nejdřív zapomenout.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Že Michael Cera je strašidelný úchyl, se kterým bychom se báli sedět u jednoho stolu, víme všichni od jeho prvního filmu a mnoho víc jsme se zde nedozvěděli. Ambice byly veliké, vůle udělat divácky nevstřícný film značná, ale bohužel to nestačí a nejsilnější pocit, který mám, je pocit z nenaplněných příslibů.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Zásadní problém filmu je ten, že si nikoho neoblíbíte a všem přejete smrt. Prostě skupina naprosto nesympatickejch lidí v čele s Brinkem, kterýho famózně zahrál Michael Cera. Nejradši jsem měl vážně tu Alicii a vůbec jsem se jí nedivil, že se v tý skupince tak trochu zbláznila. Celý film to vypadalo na slabší 4*, ale nakonec musim hodnotit trojkou, páč ten konec je prostě špatnej a nedotaženej. Nevim jestli jim došli prachy nebo to takhle vážně zamýšleli, ale nehodí se to tam. Dobré herecké výkony pokud měli všichni hrát zmrdy, ale mě to nějak nesedlo. Škoda. A horor je totálně špatný označení filmu. Tohle nebyl horor v žádným případě. Dokonce ani ten Thriller. Prostě to bylo Drama o divnejch lidech. Nevim jak jinak to popsat. 65%

Dodatečné informace

Původní název:
Magic Magic (více)
  • Chile Magic Magic
  • Chile Kabus Büyüsü
  • Chile Magia
  • Chile Magic, Magic
  • Chile Magija
  • Chile Rémálom-sziget
  • Chile Uvnitř mé hlavy
  • Chile Viagem Sem Volta
  • Chile Магия, магия
Země původu:
Chile, USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch