Králové léta

71%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 148 bodů
6.5
Kvalitní teenagerský snímek, který není za každou cenu nablblý a nejde do extrému. Solidní formou ukazuje, jak se dospívající vypořádávají s dospělostí a jak si budují své místo v rodině a společnosti. Je to celkem uvěřitelné, jednoduše natočené.. ok - 65%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 291 bodů
8
Hodně příjemný film z odkazu Stand By Me s nechutně nakažlivou atmosférou. Mrzí měj en, že se to ke konci začalo snažit o něčem být, v důsledku čehož to přestalo být o tom zajímavém. Kdybych měl něco jmenovat jako problém, tak že "dětští" herci jsou o kus starší než postavy, které ztvárňují, což je rozhodně vidět a maličko to vytrhává z té klukovské naivity, která působí už trochu "uncanny".
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Malý velký film o klučičím přátelství, prvních láskách a ... sakra, kdo by s těma klukama na těch pár týdnů neměnil, ať hodí kamenem. Navíc ta atmosféra z obrazovky sálá doslova neskutečně. 8/10
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Film s hromadou chyb a debilním nedokončeným koncem, ale i přesto 4*. Proč? Protože to je úžasně uvolňující příjemná komedie, u které se skvěle zabavíte a skoro celou dobu se usmíváte a máte u toho dobrý pocit x) K tomu potěšila účast Gabriela Bassoa, kterej hraje stejně skvěle jako v Big C a potom menší role Alison Brie, to jsou taková malá plus, ale co jsem nečekal a strašně mě překvapil byl Moises Arias, kterýho si vybavuju jen jako Rica z Hanny Montany... ehm né že bych na to někdy koukal, ale no radši nic.... Prostě v Kings of Summer hraje naprosto úžasně a role naprostýho magora mu strašně sedí! Bavil mě celej film a hlavně díky němu 4*.
Jamie76
Jamie76
4 309 bodů
8
Vtipná komedie o partě kluků kteří se dostanou do stadia kdy už nejsou schopni zůstat doma s rodinou a tak se rozhodí postavit si chatu v lese a žít tam. Jenže mezi ne vstoupí láska a vše se najednou rozpadne
Drixis
Drixis
366 bodů
9.5
Skvělý film který poukazuje na problém dospívání a porozumnění rodičům, kteří se snaží být dobrými přáteli, ale bohužel to nejde. Zkouška přátelství i v době puberty a hledání prvních lásek.