Apokalypsa v Hollywoodu

66%

Komentáře a recenze 53

Dle počtu bodů
Bori02
404 bodů
5.5
Film ve kterém si herci dělají legraci ze sebe. Bohužel kvalita je ale kolísavá. Hlavně scénář je hodně jednoduchý. Některá camea a vtipy jsou hodně povedené, jiné ale míň. Je z toho jen průměrný až lehce nadprůměrný film. Bohužel. Očekávaní jsem měl o hodně větší.
Verush
248 bodů
7.5
Čekala jsem bezduchou, sprostou blbost - tu jsem dostala.. :D Ale podanou takovým způsobem, že si ji nelze nezamilovat.. Pecka od začátku do konce.. Už dlouho jsem se takhle nenasmála.. :D Top komedie 2013 a možná ještě dál..
Gib
Gib
120 bodů
8
Originálně a velice zajímavě podaná komedie, u které se člověk prostě pobaví.
  • Humor.
  • Obsazení.
  • Byla to tak trošku blbost :)
snek3
snek3
82 bodů
6
Celkem povedená hříčka, která funguje, dokud se na plátně neobjeví skuteční jezdci apokalypsy a partička hrdinů doposud rozehrávající trochu hodně vulgární sitcom se nedá na útěk před monstry a vetřelci. Ty nejsprostější dialogy vůbec nefungují, takže měly přijít na pořad střihačské nůžky a celé to asi o 10 minut pokrátit. Ale jinak taková ta dobrá zábava mezi dvojím uprdnutím... vyvane, neublíží...
Katie Hammrlová
Katie Hammrlová
60 bodů
10
Většinou nemám ráda tyhle zhulenecký komedie, ale tohle je fakt nářez. Je to tak absurdní až je to geniální. Ten konec se satanem se mi moc nelíbí, ale zase finále v nebi to napravuje. A v celým filmu jsou neskutečný hlášky. Brečím smíchy.
vlastimil-burian
60 bodů
2
Nejhorší film, co jsem kdy viděl. Nedoporučuji ani obrněným povahám.
OndraWish
31 bodů
5
Tento film je tak strašně blbej až se na to dá i koukat.