Ledové království

74%

Komentáře a recenze 63

Dle počtu bodů
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
8
Naši kluci, odkojení Auty, Lego Star Wars, Scooby-Doo a podobnými výtvory seděli u tohoto muzikálu od začátku až do konce, jako kdyby prvně v životě viděli sníh a led (no, je fakt, že letos ho viděli snad jenom 3x). A kupodivu to docela bavilo i mě. Docela dost.
divad
divad
631 bodů
7
Povedený animovaný snímek. Dle mého názoru zaujme nejen dětské publikum.
minimoj
587 bodů
8.5
krásná pohádka ty nikdy nezklamou
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
5
Velký boom kolem nově příchozí úžasné pohádky frozen a potom? Hrůza. Mohu vyzvednout jedině výbornou animaci, která je myslím pochopitelná. Děj je velmi nudný a nazábavný. Jediné, co mohu nazvat povedeným je Let it go a to jen díky Idině Menzel a později Demi Lovato.
Percabeth
Percabeth
454 bodů
10
Úžasné! hudba, postavy i děj! všechno skvělé! :D určitě se na to koukněte! :D mě se nejvíce líbila Anna a sněhulák Olaf :) z písní je pěkná "Let it Go" tu si musíte poslechnout :) a děj? to se koukněte sami :D
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
9
Nádherná pohádka. Přestože to je animák, hned nás vtáhl do děje, a s nadšením jsme celý film čekali, co ještě přijde. Sněhulák Olaf je prostě miláček, do kterého se nejde nezamilovat... Rozhodně doporučuji film zhlédnout - nejen dětmi a jejich rodiči.
  • krásný příběh, opravdovost postav, skvělé songy...
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
7
Opravdu krásný film s pěknou hudbou. Pro člověka jako já, co si oblíbil např. Na vlásku, je to dobrý výběr. Je to film, u kterého si výborně odpočinete. Nejen pro děti.
veam
321 bodů
Vnoučci už viděli,byli v jině..já ještě jsem neviděla,ale byli prckové nadšení.. :-)
Markovel
250 bodů
7
Výborné písničky a příběh. Skvělí film na odpočinek. Nic víc, nic míň.
Petka88
Petka88
223 bodů
10
Po dlouhý době fakt skvělej animák :) a postavy Svena a Olafa musely pobavit snad každýho :) Já osobně bych chtěla Olafa domů :D A Sven mi úplně připomínal koně z animáku Na vlásku, taky roztomilouš :)