Los ojos de Julia

70%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Pěkný thriller. Nějaký pocit děsu se sice nedostavil, ale jinak budování atmosféry není co vytknout. Ani mi nevadí, že kdo je vrah, jsem věděl v prvním okamžiku, kdy se objevil.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Velmi dobře, pane Morales. Takhle mistrně budované napětí, tohle se totiž už jen tak nevidí a některé scény by zasloužily i zásluhou výborne Belén Ruedy tesat do čítanek (čaj u ošetřovatele!!). Momentálně u mě horror roku. 9/10
Pas
Pas
6 225 bodů
8.5
Další z velmi povedených španělských hororů,který si vystačí bez potoků krve,přičemž ani na moment nenudí.Je totiž postavený na hutné atmosféře,která je budována od prvních minut a ve vypjatých momentech graduje jak má.Také je podpořena kvalitní vizuální (až na přehnané používání barevných filtrů,ale to už je vlastně standard) a zvukovou stránkou.Zajímavý příběh s velmi pozvolna odhalovanou pointou a více podezřelých zase udržuje napětí.Juliin strach o ztrátu zraku působí velmi přesvědčivě a díky podání Belén Ruedy je vyvolán i v divákovi a realisticky v momentech,kdy slepotu předstírá.Ještě bych zmínil scény s bleskem (fotáku:)),které sice nejsou ve filmu poprvé,ale tady se extra povedly.Španělé mi opět kápli do noty.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Začínám milovat špaňelský horory. Úžasnej horor/thriller, který vsází na tísnivej pocit a pár malejch lekaček, při kterých sice nenadskočíte ale naběhne vám husí kůže a strašně nepříjemnej pocit. A také na to, že můžete s Julií typovat, kdo že je to zabíjí. Na film mě přilákal komentář LIVINGDEADa a to proto, že řekl, že horor končí špatně. Špatnej konec hororu si ředstavuju tak, že hlavní představitel zemře. A to se tady neděje což mě celkem zklamalo. Ale jináč to byl skvělý hororový zážitek. 85%..
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Fakt jsem chtěl dát 4*, ale ať si to chci přiznat nebo ne, byla to nuda. Asi jsem neměl tu správnou náladu. Chůlie a její oje měli hluchých míst víc než dost a i přes líbivé zpracování a bravurně filmařsky zvládnutý závěr se nejedná o žádný nadprůměr. V kategorii hororů jsem viděl mnoho lepších. I když je vidět, že Španělé mají v tomto žánru velkou budoucnost, což je asi velkou zásluhou Guillerma del Tora. 60%