Mimoni

67%

Komentáře a recenze 56

Dle počtu bodů
zdenda-subrt
214 bodů
8.5
Nebylo to zase tak úplně špatné a celkem jsem se nasmál
vojta-kortus
158 bodů
9
Fenomenální postavičky zaplavily celý svět, žlutá září. Prostě není nad to vymyslet zajímavou figurku a to se povedlo, ikdyž pořádně nevíme, proč mají ty brýle:). Fórky který se nesou ve stylu traileru a předešlých dílů, Příběh jednoduchý, nekomplikovaný, hlavně aby se děti bavily a dospělý mohli být v kině. Roztomilost a snaha o vymyšlení vtipů hraje prim.
Gvendolina
149 bodů
6.5
Není to úplně zlý film, ale naprosto souhlasím s tím, že ty nejlepší vtípky se objevily v traileru - což je v podstatě pár prvních minut filmu... no a pak už ten děj i vtípky váznou a v závěru i dost nudí... pro malé špunty asi dobré, ale za mě rozhodně vedou mimoni v krátkých scénkách než v tomhle celovečeráku...
Veeena
137 bodů
10
tohle bude nejlepší animák posledni doby :D
yoco
67 bodů
7.5
Úžasný film a určitě patřím mezi milovníky mimoňů, ale je velká škoda, že většina dobrých scén bylo v traileru, ale i tak super zábava.
veronika-novotna
67 bodů
5.5
Film absolvován se synem a jeho hodnocení bylo více než pozitivní, což je pro mě důležité :-)
k.skodakova
51 bodů
9
Doporučuji, fakt super!!!
AdrianneCJessup
48 bodů
6.5
Pracuji v kině a tak jsem byla Mimoni obklopena od samého začátku. Speciální meníčka, přívěsky, banánový popcorn..Prostě velká reklama..ale také velké zklamání. Ještě, že je na konci scéna s kytarou :)
mac chocolate
47 bodů
9.5
Těžko říct, jestli by film jako takový sám od sebe vyvolal pozitivní ohlasy bez žlutých figurek mimonu. Nicméně jsou neodlučitelnou součástí a dělají film nejen koukatelným, ale také vskutku velmi zábavným i pro dospělé osoby, nejen pro děti. Můžu jen doporučit.
petr-lahovsky
35 bodů
7.5
mimoňi jsou nejlepší,královsky jsem se bavil.))))