Californication

78%
Californication
David Duchovny coby spisovatel, který na každém kroku spadne do problému. Při všech svých dobrodružstvích se snaží obnovit vztah s bývalou přítelkyní a vychovávat jejich společnou dceru v prostředí, které pro teenagerku není úplně normální.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Hank Moody je David Duchovny a David Duchovny je Hank Moody. Role ve které se David našel a ztvárnil jí přímo dokonale. Vše točí kolem spisovatele Moodyho,který má jeden zásadní problém a to ten,že ho prostě nedokáže udržet v kalhotech a neodpustí si jakoukoli chvilku kdy se může opít,nebo se sjet. Californication není sice zábava pro celou rodinu,ale u dospělého publika sklízí nadšené ovace a to stejné platí i u mne.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
První sérii jsem kdysi poctivě stahoval každý týden, k další se ale dostávám až teď. Sex ve městě pro chlapy, který bych řekl, že na svou dobu byl skoro revoluční. S01 5/5, S02 5/5. _ Třetí se třemi ženskými (jak to ten Hank zvládal) a dost nečekaným závěrem je zase skvělá. S03 5/5._Čtvrtá přináší vzpomínku na první díl v podobě soudu, krásné právničky Gugino a ultimátního Roba Lowa coby filmového Moodyho. S04 4/5._Pátá je zatím nejslabší. Rapper Samuraj, mladá verze Hanka Tyler a Charlieho teen přítelkyně fain, ale už to trochu vaří z vody. Naštěstí závěr mě fakt odrovnal a na šestku se prostě těšit musím. S05 3/5._V šestce už pomalu začíná být vidět, jak se tvůrci opakují. Leze mi na nervy dospělá Becca, Rankl už byl taky v lepší formě, a šílený rocker a Maggie Grace (uff) tuhle sérii nedokáží utáhnout sami. Začíná to jít z kopce. S06 3/5.
Fingon
16 886 bodů
10
Trošku zapracovat na té promiskuitě kterou moc nemusím... ale jinak super, super... (BTW: "While I'm down there, it might be nice to see a hint of pubis. I'm not talking about a huge'70s playboy bush or anything, just something that reminds me that I'm performing cunnilingus on an adult." Pod to se podepisuji a nedávám si ani tu podmínku:-)

Dodatečné informace

Původní název:
Californication (více)
  • USA Californication
  • USA Californication - Orgie v Kalifornii
  • USA Californication: Orgie v Kalifornii
  • USA Nuodemingoji Kalifornija
  • USA Блудливая Калифорния
  • USA Секс до дупка
Země původu:
USA

Powered byJustWatch