Drsňačky

61%

Komentáře a recenze 28

Dle počtu bodů
harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Průměrná komedie, která však rozhodně neurazí, ale spíš pobaví. Především, když to porovnám s nedávno viděnými komediemi, jako například "Movie 43". Mrzí mě však trochu suchý scénář, který nemá mnoho nápadů, i když scény se, ,Snehulakem'' byly vtipné, zdálo se mi to ochuzené, když scenáristovi došly nápady, dal tam prostě sprosta slova. Jinak dobrý film, ale jen pro dospělé, děti na něj radši nespouštějte. Je to hodně sprosté
Evah
Evah
2 144 bodů
9
Komedie, která hodně připomíná Slečnu drsňák, s tím že Sandra už je celou dobu pěkná a parťačku jí dělá drsná ženská, která se o vzhled příliš nestará, dějově se nejedná o nic originálního ale zasmála jsem se a to je u komedií to hlavní
  • potitulková scéna
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
10
Davam 100% dobrá komedia dobre sme sa na nej pobavili z mandzelkou fakt duprová
michaela159
michaela159
1 045 bodů
7
Výborná akční komedie, která opravdu pobaví. Já jsem se bavila po celou dobu, takže moc nechápu povrchní hodnocení ostatních tady, jenom kvůli tomu, že je to z USA a hrají v tom tuctovky typu Sandry Bullock. Jelikož opravdu skvělá podívaná!!
hovorkok
hovorkok
647 bodů
8
Naprosto podle mého očekávání... byla to blbost, ale neuvěřitelně mě bavila. Sandru zbožňuju a Melissa jako bonus k tomu. Samozřejmě už na začátku každý ví, že se stanou nejlepšími kamarádkami a vyřeší případ, ale co... kdyby to tak nebylo, asi by mi to pokazilo celý film. Nemám ráda, když se film staví na spoustě sprostých slov, ale tady mi to nepřekáží. Dost jsem se nasmála a to mi stačí :). Proto 4*, třeba někdy přidám i tu pátou, pokud mě to po několika zhlédnutích bude stále bavit tak, jako Slečna drsňák :).
Markovel
250 bodů
4
Tenhle film se podle mě zrovna moc nepovedl. Opravdu minimum věcí mě pobavilo.
radek-prokopius
radek-prokopius
151 bodů
2
Dvě nejužvaněnější policajtky v dějinách kinematografie. Dvě protivné slepice které pořád řvou jako krávy, což panu režisérovi asi připadá vtipné. Mně ne. Pomóc! Uděluji si medaili za statečnost že jsem to dokoukal.