Training Day

76%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Pěkný akční thriller o korupci v řadách policie. Scénář není nějak nový, nebo extra dobrý, ale herci ho povýšili na vysoce nadprůměrný kousek. Denzel Washington i Ethan Hawke předvedli super výkon a přidala se k nim i dlouhá řada herců ve vedlejších rolích.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Ethan Hawke a jeho první den v práci s parťákem, kterého je rozhodně lepší mít na své straně. Fuquův opus magnum, zčásti taky proto, že už nikdy nedostal tak výborný scénář. Takže díky za Ayera, protože když vznikne výborný policejní film, většinou v něm má prsty právě tenhle chlap. 9/10
Fingon
16 886 bodů
8
70% za druhou polovinu filmu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9.5
Film má mimořádnou atmosféru. Je plný nervozity, špíny ulice, strachu a čerpá i z osvědčené tradice nejlepších filmů noir, ale spíš pouze jako inspiračním zdrojem než způsobem vyprávění. Fuqua však i přes klipovou a reklamní průpravu natáčí sympaticky staromilsky a upřímně klipovitost by tomuto filmu vůbec neprospěla. Film má skvělé dialogy, ale občas si neodpustí určitou šablonovitost, jako úlitbu většinovému divákovi a několikrát divákovu inteligenci nehezky fauluje. Činí tak ale pořád v rámci pravidel. S postupem času ale ten film oceňuji více, než když jsem ho viděl poprvé.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Skvělý krimi thriller s policajtami.Hraje zde populární Denzel Waschington.Kdysi jsem tento film viděl.Skvělý snímek na do deštivého dne.Zkorumpovaní poldové jsou hlavními tahouny tohoto krimi filmu.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 248 bodů
9.5
Další film z mého mládí, a další pecka která nikdy neomrzí.. Film je naprosto famózní. Akce napětí zápletka jsou dokonale a herecké obsazení zvláště Denzeluv herecky vykon je naprosto ohromující..Tento film patří k těm který by měl vidět každý.. Denzel si Oscara zasloužil právem
psico
psico
1 671 bodů
8
Filmy o poldech, kteří jsou zkorumpovaní mi nikdy nevadili. Navíc s takovýmhle obsazením :) Denzel to Ethanovy pěkně zavařil ale i díky náhodě, která mu později zachránila život to Danzelovi vrátil a ten dostal co mu patří ... A peníze to nebyly :)
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
7
Když pominu ten odbytý konec tak to byla dobrá krimi odreagovačka. Výborný Ethan Hawke, který tento snímek bere celý na sebe. Děj ujde hlavně ta scéna po vyloupení toho baráku, když se baví v tom autu jsou tam dobré argumenty na obou stranách a silné emoce. Taková třešnička na dortu byl Snoop Dogg, který to taky zvládl. Do toho příběhu bych dal více intrik od "záporáka" (Denzel Washington), který jednoduše zmlátil nějakého papaláše a dluží rusům peníze, to se mi moc nelíbí jelikož to nemá žádnou hloubku a mě přišlo že tento film má prostě navíc. Zkrátka nejvíce to táhnou dobře napsané postavy.