Pinocchio Guillerma del Tora

82%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
MnamBuchta
964 bodů
8
Velice slušné a za mě nejlepší ztvárnění Pinocchia. Příběh je krásný, srdcervoucí ale také úsměvný. Stop motion animace je velice krásná a od doby co vyšel Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka (2005) nebo LEGO® příběh (2014)tak si nepamatuju kdy vyšel lepší stop motion film. Jsou tu i nějaké věci co mi úplně nesedli a to je zpívání, které mi přišlo nadpoužívané a určitě by se film obešel bez pár pěveckých scén. Dále bych ocenil trošku více scén kde by se ukázali další členi cirkusu, protože kromě vtipné opičky jsme nic moc neviděli No ale přes to všechno chválím Guielma Del Torra a tleskám mu že vytvořil další slušný animovaný film a myslím si, že se tu slušně vydováděl všemi těmi příšerkami což mu vážně jde. Doporučuji 7,5/10
Milena107
729 bodů
8.5
Každý zkušený filmový divák viděl hned několik verzí Pinocchia, ale tato nová lahůdka od Guillerma del Tora se přece jen vymyká klasickému Pinocchiovi, jak jej známe jako dřevěného panáčka s dlouhým nosem a ještě delším, pokud si vymýšlí své dětské lži. Něco je tady nového již použitou dobou Itálie 30.let, která pro film vytvářela temnější pozadí.
RafCapone
RafCapone
518 bodů
10
Vůbec jsem se u tohoto dvouhodinového filmu nenudil. Naopak mě překvapilo jak citlivě dokáže podat tak těžké téma jako je válka, ztráta člena rodiny, smrt a diktátorství. Příběh o skvělých přátelích vám má leccos povědět i po třetím zhlédnutí.
Horak097
Horak097
15 bodů
9
Špica snímek, nádherná stop motion animace a osobitá přístup del Tora vdechli příběhu jiný rozměr, dlouho jsem si animák takhle neužil.