Čtyřicítka na krku

58%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Judd Apatow už pro mne dávno není zárukou kvality. Z jeho snímku se dávno vytratila jiskra a to co ho nejvíce zdobilo - vtip. 40 na krku trpí jako většina Juddových filmů na přepálenou délku. Film nedokáže ani za mák naplnit tuhle šílenou délkou. Po většinu doby jsem se šíleně nudil a přál si,aby to skončilo.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
typicka apatowka s mnozstvom fuckovania a hrobozrunejsieho humoru (nikdy vsak nedosahujuca smithovskej otravnosti) ale zaroven i s mnozstvom ludskosti a realnosti... skoda ze to ma cez dve hodiny (problem kazdeho jeho filmu) a tak plytky pribeh to nedokaze utiahnut (hlavne otravne posoby premnozovanie i ked vtipnych ale vedlajsich figurok, ktore dej vobec nikam neposuvaju...), este stastie ze paul rudd je stale sympatak, ale naproti tomu leslie mann je obcas dost otravna a ich decka su neskutocne zle... take 3.5*, ale v dalsom filme by sa apatowy hodil nejaky strihac ktory tomu doda lepsie tempo...
kubas369
4 086 bodů
8
Taková ta ze života když už nevíš co se životem tak alespoň ser všechny okolo.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5
Můj kamarád má 40, manželku a tři dcery, takže ten povzdech "proč některá z vás nemá ptáka" dobře chápu. Já mám jenom těch 40 a L.Mannová to u mě prohrála hned v úvodní scéně, kdy nasadila tu příšernou dikci (bohužel obvyklou u mnoha amerických hereček, když mají ve scénáři předepsaný překvapený údiv). Film má výborné momenty (nemyslím zrovna osahávání ňader M.Foxové, ale třeba scénu, kterou pak vidíme znovu v závěrečných titulcích s naprosto odbouranými Ruddem a Mannovou), problém Apatowa je tradičně délka- s přibývajícími minutami se mě zmocňovala ospalost.
Kuca25
2 132 bodů
8
Tenhle film je reálně tak na tři hvězdičky, ale já se u něj tolik bavil že musím ty čtyři dát. Přesto že se člověk nebaví každou minutu a herecký výkony nejsou u všech nejlepší, tak mi to sedlo naprosto parádně. Hezky jsem se uvolnil a bavil. Pokud se však bavíme o hereckých výkonech Paul Rudd mi přišel vtipnej jako nikdy. Leslie Mann sice tentokrát docela pokulhává, ale úplně poprvé se mi stalo že mi vyloženě vadil Jason Segel, přitom ho miluju jako Marshalla. Pokud máte chuť na vtipnou přitom normální komedii, tak si to puste, jelikož komedie okolo nějakého období v životě jsou povětšinou vždy to správné ořechové.
karlik4801
1 942 bodů
6
Začnu tím, že mi přijde zbytečná délka přes dvě hodiny. Každá scéna není k popukání tak to chvilkami nudí. Ale převažují "ty lepší" scény. Průměrná zápletka, manželům to neklape a do toho se jim serou děti a rodiče. Tři hvězdičky dávám hlavně za neustálé zmiňování Lostů a za role Megan Fox a Jasona Segela. This is 40 není špatná komedie, jen zbytečná. Těhle komedií už je dost, neviděl jsem nic nového.
hovorkok
hovorkok
647 bodů
2
Komedie? Vůbec, spíš dvě a čtvrt hodiny plné nudy, nudy a zase nudy. Příběh o tom, jak se v jedné rodině pořád jen někdo hádá a nemá peníze. Co dodat, málem jsem to ani nedokoukala, jak mi to celé přišlo hloupé.