Žena za pultem

51%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Odsuzovat tento seriál jen kvůli tomu,že vznikl v době jaké vznikl a že je takový jak si ho soudruzi představovali je přece hloupost. Často je seriálu vyčítáno,že je to jen komunistická propaganda a ve své podstatě to je pravda. Tohle bych seriálu odpustil,ale co se odpustit nedá je velmi slabý výkon Jiřiny Švorcové.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2
No nebylo to extrovní, ale občas se na to dalo bez problému kouknout.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
0
Budujte, budujte, budujte!!!!
kubas369
4 086 bodů
6
Překvapivě docela dobré, no rozhodně to není nejlepší seriál z minulého režimu ale podle mého je takové to hodnocení přeci jen podhodnocením je jen škoda, že jsme se přesto ještě nedokázaly přenést. Možná jednou za čas bude tanhle seriál doceněn jako zajimavá exkurze do dob socialismu. Příběh je na Dietla dost ubohej ale kupředu to táhne hvězdné obsazení, které si s tím dokáže docela poradit. A k paní Švorcové, nemám jí rád ale tahle role ji vážně sedí, až tak že mi je docela sympatická.
miza
miza
2 336 bodů
4
Až se člověk diví co se všechno dalo koupit za televizním pultem.Ono to tak nikdy nebylo,ale na druhou stranu se prodavačky docela nadřely.Dnes to je taky tak.To by nebylo vůbec špatné natočit něco ze součastnosti.
guestka
guestka
2 304 bodů
8
no co propagace, ale povedená :D...
Major Zeman
Major Zeman
323 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!