Láska je láska

56%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
harry456
harry456
2 437 bodů
5.5
Celkem pěkný český film, chvílemi komedie, chvílemi drama. Hlavním tématem je láska v mnoha podobách, ale je to natočené vkusně, není to žádná červená knihovna, kterou vyblila Rosamunde Pilcherová. O komediální stránku filmu se starají výteční Petr Nárožný, Eliška Balzerová a Simona Stašová.
miza
miza
2 336 bodů
7
Mě se v tomto filmu nejvíce libí E.Balzerová.Jinak ten film je celkem dobře natočený.
pesrex3
291 bodů
Méně známí herci a SIMONA STAŠOVÁ - to je základ krásného filmu, na který se jen tak nezapomíná! Stejně ta paní Stašová dozrála v PANÍ herečku svou krásou i uměním.Snad i geny zapůsobily, ale hlavněobrovské nasazení v každé její roli, byť zrovna nebyla hlavní.Její odzbrojující "nechápavý" pohled mě vždycky dostane. Jen víc takových pěkných scénářů pro naše herečky!Není nad ně.
Oscar76
38 bodů
3.5
Milimetrově přesná Aneta Krejčíková, stejně jako v naprosto odlišném charakteru v Poupatech. Jinak co se týče filmu, raději bez komentáře... Přitom tenhle námět (možná i část scénáře) se daly natočit mnohem líp.
TOTTI
35 bodů
5.5
Nenadchne, ale neurazí. Cílení na mladé, viz. marihuana je již okoukané, chtělo by to něco nového. Nevidím moc vtipu na tom, když se po place potuluje ,,zkouřená" a zapomínající Eliška Balzerová.
Kolchoz
Kolchoz
6 bodů
5.5
Na jeden film trochu hodně témat (život s handicapem, xenofobie, homosexualita, legalizace konopí a další), nicméně příběh je zajímavý od začátku až do konce. Herecké obsazení excelentní.