Náhradníci

69%
Náhradníci

Shane Falco je typicky americký znavený zadák, který je duší mužstva plného "různých existencí" sehnaných dohromady vysloužilým trenérem Jimmym McGintym. Upovídaný rozehrávač, nemilosrdný obránce, nikotinem prosycený střelec a další se staví do jedné řady s Falcem na cestě za play-off. A pro smyslné povzbuzování tady je roztleskávačka Annabelle Farrell a její tým bývalých striptérek. "Bolest se zahojí. Ženský obdivují vaše jizvy. Sláva je věčná." říká Falco svému týmu. Je to herní plán, který dokonale funguje. (Oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7.5
Co uděláte,když máte špičkový tým a vaše největší hvězdy se na vás vyprdnou? No přece povoláte náhradníky. Tento sportovní snímek vypráví klasický příběh outsiderů,kteří to přes prvotní výsměch,který se jim dostává dotáhnou až na vrchol. Náhradníci jsou hodně pohodovou podívanou,která sice recykluje tu nejbanálnější sportovní zápletku,ale dělá to tak dobře,že to vlastně vůbec nevadí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Komedie plná klišé a navíc ne zrovna extra zábavná. Takhle velké hodnocení je mi fakt záhadou.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Parádní sportovní komedie se skvělým obsazením. Kupodivu ani o něco delší stopáž filmu vůbec nevadí. To už značí o určité kvalitě :). Rozhodně nenudí a zaručeně pobaví. 74%

Dodatečné informace

Původní název:
The Replacements (více)
  • USA Náhradníci
  • USA The Replacements
  • USA Replacements, The
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
50,05 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Náhradníci je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch