Můj soused zabiják

73%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
8.5
Krásná komedie, která má skvělý scénář i herecké obsazení. Opravdu nádhera. Možná, že takhle nějak by mohl vypadat ten seriál výměny manželek nebo co to je za hovadinu. Vlastně to má podobný princip, akorát to skončí jinak :). Rozhodně doporučuji se kouknout.
roque
roque
2 923 bodů
10
Pravdu dobrý film, na který se dá koukat i několikrát. Bruce si střihl roli v této komedii a musím říci, že se mu to opravdu povedlo. Tuto odpočinkovou americkou komedii doporučuji všem, kdo se chce pobavit a pěkně od plic zasmát. :D
  • herecké obsazení
  • neotřelá zápletka
  • sranda
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Zábavná krimi komedie a skvělý Bruce Willis!
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Bruce Willis, Matthew Perry, Michael Clarke Duncan, to je trojka díky níž má film šťávu.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
9
Tento film patří k mým oblíbeným filmům. Originální příběh, který člověka pobaví. Matthew Perry opravdu exceluje, až místy působí až moc jednoduše. Ale to je na tom i docela hezké. Bruce Willis v roli zabijáka na penzi za svědectví, super.
  • děj
  • herci
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Komedie, která potěší. Ale jak už tady zaznělo Matthew Perry je prostě Chandler a nikdo jiný z něj snad nikdy nebude. Tahle role mu sedla asi nejvíce a už je s ní natolik zžitý, že se podle mně takhle musí chovat i v civilu. Naproti tomu Bruce ukázal, že dokáže zahrát skoro kohokoliv.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
V celku dobrá odpočinková komedie.
Medúska
Medúska
947 bodů
10
Výborná, povedená krimi komedie, na kterou se vždy moc ráda podívám. Obdivuji Matthewa Perryho za to, jak bravurně dokázal zahrát trhlého smolaře Oze. Úplně zastínil i Bruce Willise. Rozhodně doporučuji.
koudel
koudel
318 bodů
7.5
Výborně jsem se bavil.
osch
osch
155 bodů
10
Já ten film prostě zbožňuju. Skvělá zápletka, skvělý Willis, skvělý Perry. Pro mě jednoznačně 100%