Jezero

58%

Filmové hlášky 6

  • (šerif na Hectora, který se zrovna chystá do vody hledat krokodýla) Šerif Hank Keough: Přinesl jsem ti vepřový. Dej si ho na krk pro štěstí.
  • (Hector uspořádá ve svém stanu mejdan) Šerif Hank Keough: Všichni ven! Zpět do stanů! Hned! (Hector chytne šerifovu kolegyni) Hector Cyr: Oh, nemůže zůstat? My jsme se chtěli pářit.
  • Šerif Hank Keough: Až tam dorazíme, měly by být stany postaveny. Kelly Scottová: Stany? Budeme bydlet ve stanech? Šerif Hank Keough: Řekl jsem vám, že budeme dva dny kempovat. Kelly Scottová: Jo, kempovat, já jsem si představovala hotel. Ne nějaké stany. Budou tam záchody? Jack Wells: Zavezu vás nazpátek. Kelly Scottová: Protože chci chodit na záchod? Šerif Hank Keough: Oh Bože. Zapomněl jsem zabalit vložky. Kelly Scottová: Tak ted´ jste s ním? Jste na jeho straně? Šerif Hank Keough: Nic jsem neřekl. Kelly Scottová: Oh ne, možná že bych se měla utřít nějakým jedovatým listem a pak celý den běhat a škrábat se na zadku a mísit se s domorodci. Pak byste snad byl na mé straně. Jack Wells: Vy vůbec nemusíte říkat, že jste z New Yorku.
  • Jack Wells: Eh, vás sem poslalo muzeum? Kelly Scottová: Co máte pořád proti muzeím? Šerif Hank Keough: Je sarkastická, to si budete rozumět.
  • Kelly Scottová: Já nedělám venku… a i kdyby jo - Maine? Jsem alergická na les!
  • Jack Wells: Napadení medvědem? Šerif Hank Keough: Kdepak medvěd, ten nenapadá lidi pod vodou. Jack Wells: Tak to byl zřejmě bobr. Šerif Hank Keough: Oh, celá sarkastická věta.