Mumie se vrací

71%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Občas dost zamrzi to že se spousta věcí opakuje a tak ňák je vidět že se dostali tvůrci do uličky a nemůžou vymislet něco většího ale i tak se povedlo udělat skvěle zpracované pokračování ale samozřejmě to na jedničku nemá a je to vidět.
  • herci
  • efekty
  • nic nového
  • je vidět že se dostali tvůrco do slepé uličky
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Rychlejší děj než v jednotce.O něco slabší film.Přesto pěkné.Hodnotím 70 procenty.
Ombak_Penari
2 764 bodů
7
Tohle už bylo horší. Pořád hromada dobrých vtipů a dobrodružství jede dál, ale už je to prostě přeplácané a nafouklé. Škoda že se nepodařilo udržet laťku dostatečně vysoko. Nicméně pořád to dokáže dobře pobavit, zvlášť milovníky prvního dílu.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
psico
psico
1 671 bodů
6.5
Slabší děj, situace ani akce už nejsou tak kde 1 díl, nicméně koukatelná ale slabší 2 díl.
Duffman97
Duffman97
1 617 bodů
6
Trikově je film na skvělé úrovni(což už byla jednička) ale co se týče scénáře tak nic moc.Jednička byla skvělý dobrodružný horor,který skvěle střídal akční scény s těmi odlehčenějšími.Ve dvojce se vše co bylo na jedničce dobré tak nějak ztrácí.Neříkám že je to špatný film ale na první díl to nemá ani náhodou.60%.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Tohle se taky povedlo ikdyž jednička je lepší ale dá se na to koukat.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7
Jednička to není přesto zábavné pokračování.
Ronan369
Ronan369
804 bodů
10
Ja normálne nechápem tieto hodnotenia, ale no dobre. Múmia ubrala hororových scén a ubrala sa akčnejšou cestou. A ja som úplne spokojný. Hneď na začiatku sa dostaví nostalgia z jednotky, potom je tu klasická akcia v púšti, pre ktorú mám slabosť. Film tu strieda lokality, z púšte do upršaného Londýna, potom zase do púšte a nakoniec do pralesa. Postavy hláškovali ako život, a potom ešte musím vypichnúť herecké výkony, hlavne výkon Arnolda Vosloo. Toto je záporák, ktorý budí rešpekt bez toho aby prehovoril. Proste klasická dvojka, akčnejšia, zábavnejšia a geniálnejšia.
Judinka
Judinka
627 bodů
7
Slabší než jednička. Celé je to strašně přeplácané a videoherní. A taky triky jsou velmi poměnlivé kvality. Zatímco uvodní střet dvou obřích armád je udělán dokonale, celá závěrečná sekvence (obzvlášť král Škorpion) je udělán takřka průměrně až podprůměrně, jakoby už tvůrcům došly peníze. A navíc ty flashbacky a příběh napsaný snad za noc.... Ale pokud vypnete mozek a přivřete obě oči,budete se královsky bavit.A musím ještě pochválit hudbu - ta se zde vážně povedla.