Human Traffic

71%
Human Traffic
Plakát traileru
Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
Jak říká Bill Hicks: ´Svět je šílenej, ale jsem pyšnej, že do něj patřím.´ Velká Británie a filmová prezentace taneční hudby a klubové scény. Je víkend a jde se pařit. Víkend plný chlastu, drog, sexu a hudby. V podstatě jde o to, že přesně takto se mluví o partypeoples a tento snímek si z toho vyloženě dělá legraci. Rozhovor dvou děvčat s televizní reportérkou na téma braní drog budiž jedním příkladem za všechny. Téma tak ponechává se rozhodnout, zda to dobré převažuje nad špatným. Braní drog je prostě nesmysl. Mládež se baví a je jedno o jaký druh hudby se jedná. Snímek je dnes už i takovou filmovou vzpomínkou na 90. léta, kdy byla taneční hudba na vrcholu a kdy si to dnešní čtyřicátníci užívali. Jedná se o nejlepší filmovou výpověď tohoto druhu pohrávající si s realitou a absurdnem. Vyobrazuje britskou klubovou kulturu, tzv. generační mládeže a jejich typický komunikační problém se starší generací. K tomu grandiózní soundtrack, ohromující klubová atmosféra a prostě radost ze života. To vše v osvěžujícím realismu se smyslem pro humor. Více upřímnosti tu snad být už ani nemohlo. Mít nejlepší kamarády a jít s nimi na party je to nejlepší, co může mladého člověka v životě potkat. A o to tu jde především.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Zběsilý film s úžasnou formální stránkou a už ne tak zajímavou stránkou obsahovou, ale i když je to o extázi a pařbách, celkem se mi líbil.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
10
Přifffrčel weeeeekend.....a vy to neznáte? SEX....DROGY...&...CARL COX...Yeah!

Dodatečné informace

Původní název:
Human Traffic (více)
  • Irsko Human Traffic
  • Irsko B oтрыв!
  • Irsko Generación Éxtasis
  • Irsko Human traffic - Viikonloppu on täällä
Premiéra v ČR:
20. 4. 2000
Země původu:
Irsko, Velká Británie
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
0,6 mil. USD
Tržby:
4 mil. USD (celosvětově)